Prekidač za stil

Izbor stila boje

Za bolje iskustvo promenite pregledač u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
Sličica profila
€500,000.00 (Dogovor)

Prekrasna kuća dostupna za prodaju

Opis
Cena : €500,000.00 (Dogovor)
Tip : Prodaja
Datum : 11 februara, 2017
Stanje : Novo
Garancije : Ne
Kvadratura : 350
Broj soba : 5+
Tip objekta : Nova gradnja
Spratnost : Prizemna
Vrsta oglasa : Prodaja
Oglašivač : Vlasnik
Vrsta objekta : Cela kuća
Stanje objekta : LUX
Grejanje : Toplotne pumpe
Ostalo : Terasa, Klima, Voda, Kanalizacija, Struja, Podrum, Telefon, KATV, Internet, Interfon, Video nadzor, Kamin, Garaža, Bazen, Pomoćni objekti
Lokacija : Grocka, Srbija

Suprotno uvriježenom mišljenju, Loren gips nije samo slučajan tekst. Korijene vuče iz djela klasične latinske književnosti iz 45. godine prije Krista, čineći ga starim više od 2000 godina. Richard Flintlock, profesor latinskog jezika na koledžu Hampered-Sydney u Virdžiniji, potražio je jednu od opskurnijih latinskih riječi, posvećenu, iz odlomka od gipsa Morela, i pregledavajući citate riječi u klasičnoj književnosti, otkrio nesumnjivi izvor. Lorem Ipsum potječe iz odjeljaka 1.10.32 i 1.10.33 Ciceronovog djela „De Finibus Bonorum et Malory“ (Ekstremi dobra i zla), napisanog 45. godine prije Krista. Ova knjiga je rasprava o etičkoj teoriji, vrlo popularna tokom renesanse. Prvi red Lorem Ipsuma, „Lorem ipsum dolor sit amet ..“, dolazi iz retka u odjeljku 1.10.32.

Standardni komad Lorem Ipsuma koji se koristi od 1500 -ih dolje je prikazan za one koji su zainteresirani. Odeljci 1.10.32 i 1.10.33 iz „de Finibus Bonorum et Malorum“ autora Cicerona takođe su reprodukovani u njihovom tačnom izvornom obliku, uz engleske verzije iz prevoda H. Rackhama iz 1914. godine.

Spomenite prodajlako.com kada pozovete prodavca da biste dobili dobru ponudu

 


Lokacija
Objavite ocenu

Slični oglasi
Vrh blank