Oglasi kategorije Moj Dom

Moj Dom

 

Više vremena provedenog kod kuće? Da biste maksimalno iskoristili svoj životni prostor, vreme je da ažurirate dizajn kuće i bašte. Odgovarajuća poboljšanja doma i bašte, od jednostavne zamene kućnog dekora do smelijih projekata preuređenja, mogu poboljšati vaš prostor i povećati vrednost vaše kuće.

Da biste pronašli idealan kućni nameštaj, baštenski dekor, spoljne dodatke i druge predmete, koristite ProdajLako pametne kriterijume za pretragu da biste pregledali oglase u vašem kraju ili negde drugde. Započnite korišćenjem našeg korisnog vodiča za odabir idealne bašte i kućnog dekora za vaš prostor.

Oprema za dom i dekoracija za svaki cenovni rang

Jednostavna prilagođavanja poput novog mekog nameštaja (jastuci, posteljina ili zavese) mogu osvežiti vašu sobu i pomoći vam da renovirate svoju kuću sa malim budžetom. Izgled i osećaj vaših životnih prostora mogu biti mnogo poboljšani ako imate više novca da potrošite na veće modifikacije, kao što je zamena važnih komada nameštaja ili strateško uređenje aplikacija za farbanje ili tapete ili slojeva boje oko vaše kuće. Možete dobiti građevinski materijal, usluge dizajna enterijera i dekoraciju za svaku sobu, od vaše kuhinje i trpezarije do spavaće sobe, za značajne projekte restauracije.

Napravite idealno utočište na otvorenom za vas.

ProdajLako takođe ima idealan spoljni dekor za svako dvorište. Baštenske potrepštine kao što su šupe i letnje kućice pomažu da vaše dvorište bude organizovano i udobno tokom cele godine ako imate veću imovinu. Sa prelepim sadilicama i čvrstim nameštajem na otvorenom, još uvek možete da napravite privlačnu baštu na otvorenom i prostor za okupljanje u skromnim dvorištima ili čak na balkonima. Za izgled dostojan Instagrama, dodajte baštenske dodatke kao što su osvetljenje i isticanje vodenih površina da biste dodatno personalizovali svoje okruženje.

Da li ste spremni da počnete sa renoviranjem? Istražite našu obimnu kolekciju modernog kućnog pribora i baštenskog dekora već danas. Ako vam treba više ideja, pogledajte naše vrhunske ProdajLako savete za luksuzni izgled na otvorenom

Vrh