ID : 20430

Lektura, korektura, redaktura, preslovljavanje, prepisivanje, tehničko uređenje teksta

150.00 RSD

 (Dogovor)

Opis

Tip : Ponuda

Diplomirani profesor srpske književnosti i jezika, savišegodišnjim iskustvom u radu, vrši lekturu, korekturu, redakturu, preslovljavanje,tehničko uređenje i prekucavanje svih vrsta tekstova na srpskom jeziku: romana,pripovedaka, eseja, biografija, dnevnika i ostalih proznih tekstova, kao ipesama i drama; naučnih, doktorskih, seminarskih, diplomskih, maturskih,master, školskih i njima sličnih radova; novinskih članaka, interenetsadržaja,  blogova, planova itd.

Uređivanje teksta podrazumeva njegovo pažljivo višestrukoprelaženje. Pri tom postupku  vrše seispravljanje slovnih, gramatičkih, pravopisnih i ostalih grešaka, značajnojezičko – stilsko i semantičko poboljšanje teksta, kao i njegovo tehničkouobličavanje. Na taj način povećavaju se njegova jasnoća, čitljivost,  preglednost, lepota, vizuelni utisak.

Molim Vas, osetite se slobodnim da me kontaktirate na adesuelektornske pošte ili da me pozovete na telefon. Otvoren sam za sve vrstedogovora. Očekujem Vas sa zadovoljstvom koje svojim radom i posvećenošću želimda  prenesem i na Vas.

Vidimo se…

Povećajte vidljivost vašeg oglasa. Iskoristite priliku, podijelite link do oglasa na društvenim mrežama.

 

Lokacija

Napišite komentar
Bezbednosni saveti za dogovor
  1. Koristite sigurnu stranicu da upoznate prodavca
  2. Izbjegavajte gotovinske transakcije
  3. Čuvajte se nerealnih ponuda

Istaknuti oglasi

Vrh