ID : 20428

Vrhunsko uređenje teksta!

150.00 RSD

 (Dogovor)

Opis

Tip : Ponuda

Da li ste sanjali kakoVaš tekst dodiruje jezičko savršenstvo?

Diplomirani profesor srpske književnosti i jezika, sa višegodišnjimiskustvom u radu, vrši profesionalnu lekturu, korekturu, redakturu, tehničkouređenje i prekucavanje svih vrsta tekstova: romana, pripovedaka, eseja,biografija, monografija, dnevnika i ostalih proznih tekstova, kao i pesama idrama; naučnih, doktorskih, seminarskih, diplomskih, maturskih, master,školskih i sličnih radova; novinskih članaka, interenet sadržaja, blogova,planova itd.

Uređivanje teksta podrazumeva njegovo višestruko prelaženje:ispravljaju se slovne, gramatičke, pravopisne i ostale greške; vrši se jezičko -stilsko poboljšanje i tehničko uređenje teksta. Na taj način se povećavaju njegovajasnoća, čitljivost, preglednost i lepota.

Celokupna usluga – lektura, korektura, redaktura, tehničkouređenje teksta – za jednu lektorsku stranicu (1.800 karaktera sa slovima irazmacima) iznosi 150 dinara po stranici za tekst čija dužina ne prelazi 200strana. Ukoliko prelazi, cena rada je 100 dinara po lektorskoj stranici. Akoteskt ima do deset strana, cena rada je 200 dinara po lektorkoj stranici.Zaprekucavanje teksta (bez drugog rada na njemu) dovoljno je izdvojiti  100 dinara po stranici. Pošto mi je stalo dosvakog klijenta, otvoren sam za svaki dogovor oko Vašeg teksta i cene rada.

Oglas važi za celu Srbiju i za sve tekstove pisane nasrpskom jeziku bez obzira na mesto, izgovor (ekavica, (I)jekavica) ili pismo(ćirilica, latinica).

Usluga je veoma kvalitetna uz poštovanje dogovorenihrokova. 

Molim Vas, osetite se slobodnim da mi za sve daljeinformacije pišete na: adresu moje elektronske pošte ili da me pozovete natelefon na koji možete da mi pošaljete i poruku. Na adresu elektronske pošte možete da mi pošaljete i svoj rad uz Vašeželje, sugestije i preporuke. Usluga je kvalitetna i, verujem, povoljna.

Očekujem Vas sa zadovoljstvom koje svojim radom i posvećenošćuželim da  prenesem i na Vas.

Vidimo se…

Povećajte vidljivost vašeg oglasa. Iskoristite priliku, podijelite link do oglasa na društvenim mrežama.

 

Lokacija

Napišite komentar
Bezbednosni saveti za dogovor
  1. Koristite sigurnu stranicu da upoznate prodavca
  2. Izbjegavajte gotovinske transakcije
  3. Čuvajte se nerealnih ponuda

Istaknuti oglasi

Vrh