Pravila o privatnosti

Vaša privatnost nam je izuzetno važna.

Ažurirano 2021-07-18

 

 

ProdajLako („mi“, „naš“ ili „mi“) je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Ova Politika privatnosti objašnjava kako ProdajLako prikuplja, koristi i otkriva vaše lične podatke.

 

Ova Politika privatnosti primenjuje se na našu veb stranicu i njene povezane poddomene (zajedno, „Usluga“) zajedno sa našom aplikacijom, ProdajLako. Pristupom ili korišćenjem naše usluge potvrđujete da ste pročitali, razumeli i pristali na naše prikupljanje, skladištenje, upotrebu i otkrivanje vaših ličnih podataka kako je opisano u ovoj politici privatnosti i našim uslovima korišćenja usluge.

 

Definicije i ključni pojmovi

 

Da bismo pojasnili stvari što je jasnije moguće u ovoj politici privatnosti, svaki put kada se neki od ovih uslova pominje, strogo je definisan kao:

 

– Kolačić: mala količina podataka koju generiše veb lokacija i čuva vaš veb pregledač. Koristi se za identifikaciju vašeg pregledača, pružanje analitike, pamćenje informacija o vama, poput vaših jezičkih preferencija ili podataka za prijavljivanje.

– Kompanija: kada se u ovoj politici spominje „Kompanija“, „mi“, „mi“ ili „naša“, to se odnosi na ProdajLako, koji je odgovoran za vaše podatke prema ovoj politici privatnosti.

– Država: u kojoj se nalazi ProdajLako ili vlasnici/osnivači ProdajLako -a, u ovom slučaju Srbija

– Klijent: odnosi se na preduzeće, organizaciju ili osobu koja se prijavila za korišćenje usluge ProdajLako za upravljanje odnosima sa vašim potrošačima ili korisnicima usluga.

– Uređaj: bilo koji uređaj povezan sa internetom, poput telefona, tableta, računara ili bilo kog drugog uređaja koji se može koristiti za posetu ProdajLako -u i korišćenje usluga.

– IP adresa: Svakom uređaju povezanom na Internet dodeljuje se broj poznat kao adresa Internet protokola (IP). Ovi brojevi se obično dodeljuju geografskim blokovima. IP adresa se često može koristiti za identifikaciju lokacije sa koje se uređaj povezuje na Internet.

– Osoblje: odnosi se na one pojedince koji su zaposleni u ProdajLako -u ili imaju ugovor o obavljanju usluge u ime jedne od strana.

– Lični podaci: bilo koji podatak koji direktno, indirektno ili u vezi sa drugim podacima – uključujući lični identifikacioni broj – omogućava identifikaciju ili identifikaciju fizičkog lica.

– Usluga: odnosi se na uslugu koju pruža ProdajLako kako je opisano u relativnim uslovima (ako je dostupno) i na ovoj platformi.

– Usluga trećih strana: odnosi se na oglašivače, sponzore takmičenja, promotivne i marketinške partnere i druge koji pružaju naš sadržaj ili za čije proizvode i usluge mislimo da bi vas mogli zanimati.

– Veb lokacija: ProdajLako. „‘“ Sajt, kome se može pristupiti putem ove URL adrese: https://prodajlako.com/

– Vi: fizičko ili pravno lice koje je registrovano u ProdajLako -u za korišćenje Usluga.

 

 

Koje podatke prikupljamo?

 

Vaše podatke prikupljamo kada posetite našu veb stranicu/aplikaciju, registrujete se na našoj veb stranici, izvršite narudžbu, pretplatite se na naš bilten, odgovorite na anketu ili popunite obrazac.

 

– Ime / Korisničko ime

– Telefonski brojevi

– Adrese e -pošte

– Adrese za slanje pošte

– Nazivi poslova

– Adrese za naplatu

– brojevi debitnih/kreditnih kartica

– Godine

– Lozinka

 

 

Takođe prikupljamo informacije sa mobilnih uređaja radi boljeg korisničkog iskustva, iako su ove funkcije potpuno opcionalne:

 

– Galerija fotografija (slike): Odobravanje pristupa galeriji fotografija omogućava korisniku da otpremi bilo koju sliku iz svoje galerije fotografija. Možete bezbedno odbiti pristup galeriji fotografija za ovu veb lokaciju/aplikaciju.

 

 

Kako koristimo informacije koje prikupljamo?

 

Sve informacije koje prikupimo od vas mogu se koristiti na jedan od sledećih načina:

 

– Za personalizaciju vašeg iskustva (vaši podaci nam pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe)

– Da bismo poboljšali našu veb lokaciju/aplikaciju (neprestano nastojimo poboljšati ponudu veb stranice/aplikacije na osnovu informacija i povratnih informacija koje dobijemo od vas)

– Za poboljšanje korisničke usluge (vaše informacije nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve korisničke službe i potrebe za podrškom)

– Za obradu transakcija

– Za administriranje takmičenja, promocije, ankete ili neke druge funkcije veb lokacije

– Za slanje periodične e -pošte

 

 

Kada ProdajLako koristi podatke o krajnjim korisnicima od trećih strana?

 

ProdajLako će prikupljati podatke krajnjih korisnika neophodne za pružanje usluga ProdajLako našim korisnicima.

 

Krajnji korisnici mogu dobrovoljno da nam dostave informacije koje su učinili dostupnim na veb stranicama društvenih medija. Ako nam date takve informacije, možemo prikupljati javno dostupne podatke sa veb lokacija društvenih medija koje ste naveli. Možete kontrolisati koliko vaših veb lokacija društvenih medija objavljuju tako što ćete posetiti ove veb lokacije i promeniti postavke privatnosti.

 

 

Kada ProdajLako koristi podatke o klijentima trećih strana?

 

Dobijamo neke informacije od trećih strana kada nas kontaktirate. Na primer, kada nam pošaljete svoju adresu e -pošte da biste pokazali interesovanje da postanete korisnik ProdajLako -a, primamo informacije od treće strane koja pruža usluge automatskog otkrivanja prevara ProdajLako -u. Povremeno prikupljamo i informacije koje su javno dostupne na veb stranicama društvenih medija. Možete kontrolisati koliko vaših veb stranica društvenih medija objavljuju tako što ćete posetiti ove veb lokacije i promeniti postavke privatnosti.

 

 

Da li podatke koje prikupljamo delimo sa trećim stranama?

 

Podatke koje prikupljamo, lične i neosobne, možemo deliti sa trećim stranama, kao što su oglašivači, sponzori takmičenja, promotivni i marketinški partneri i drugi koji pružaju naš sadržaj ili za koje smatramo da bi vam proizvodi ili usluge mogli biti interesantni. Takođe možemo da ih delimo sa našim sadašnjim i budućim povezanim kompanijama i poslovnim partnerima, a ako smo uključeni u spajanje, prodaju imovine ili drugu poslovnu reorganizaciju, takođe možemo deliti ili preneti vaše lične i neosobne podatke našim naslednicima-u -interes.

 

Možemo angažovati pouzdane nezavisne dobavljače usluga da obavljaju funkcije i pružaju nam usluge, kao što su hostovanje i održavanje naših servera i veb lokacije/aplikacije, skladištenje i upravljanje bazom podataka, upravljanje e-poštom, marketing skladištenja, obrada kreditnih kartica, korisnička usluga i ispunjavanje naloga za proizvode i usluge koje možete kupiti putem veb lokacije/aplikacije. Verovatno ćemo deliti vaše lične podatke, a možda i neke neosobne podatke, sa ovim trećim stranama kako bismo im omogućili obavljanje ovih usluga za nas i za vas.

 

Delove podataka naše datoteke evidencije, uključujući IP adrese, možemo deliti u analitičke svrhe sa trećim stranama, poput partnera za veb analizu, programera aplikacija i oglasnih mreža. Ako je vaša IP adresa deljena, može se koristiti za procenu opšte lokacije i drugih tehnoloških karakteristika, kao što su brzina veze, da li ste posetili veb lokaciju/aplikaciju na zajedničkoj lokaciji i tip uređaja koji se koristi za posetu veb lokaciji/aplikaciji. Oni mogu objediniti informacije o našem oglašavanju i onome što vidite na veb lokaciji/aplikaciji, a zatim pružiti reviziju, istraživanje i izveštavanje za nas i naše oglašivače.

 

Takođe možemo otkriti lične i neosobne podatke o vama državnim službenicima ili službenicima za sprovođenje zakona ili privatnim stranama jer, prema sopstvenom nahođenju, smatramo da je potrebno ili prikladno kako bismo odgovorili na tužbe, pravni postupak (uključujući sudske pozive) radi zaštite naših prava i interese ili interese trećih strana, bezbednost javnosti ili bilo kog lica, sprečavanje ili zaustavljanje bilo kakvih nezakonitih, neetičkih ili zakonski aktivnih radnji ili na drugi način u skladu sa primenjivim sudskim nalozima, zakonima, pravilima i propisima.

 

 

Gde i kada se prikupljaju informacije od kupaca i krajnjih korisnika?

 

ProdajLako će prikupljati lične podatke koje nam dostavljate. Takođe možemo primiti lične podatke o vama od trećih strana kao što je gore opisano.

 

 

Kako koristimo vašu adresu e -pošte?

 

Slanjem svoje adrese e -pošte na ovu veb lokaciju/aplikaciju pristajete na primanje e -pošte od nas. U bilo kom trenutku možete otkazati svoje učešće na bilo kojoj od ovih lista e-pošte klikom na vezu za odjavu ili drugu opciju za odjavu koja je uključena u odgovarajuću poruku e-pošte. Šaljemo e -poštu samo ljudima koji su nas ovlastili da ih kontaktiramo, bilo direktno, bilo preko treće strane. Ne šaljemo neželjene komercijalne poruke e -pošte jer mrzimo neželjenu poštu koliko i vi. Slanjem svoje adrese e-pošte, takođe se slažete da nam dozvolite da koristimo vašu adresu e-pošte za ciljanje klijentske publike na veb lokacijama poput Facebooka, gde prikazujemo prilagođeno oglašavanje određenim ljudima koji su se odlučili za primanje komunikacije od nas. Adrese e -pošte poslane samo putem stranice za obradu porudžbine će se koristiti samo u svrhu slanja informacija i ažuriranja vezanih za vašu porudžbinu. Ako ste nam, međutim, dali istu e -poruku na neki drugi način, možemo je koristiti u bilo koju od svrha navedenih u ovoj politici. Napomena: Ako u bilo kom trenutku želite da se odjavite sa prijema budućih e -poruka, na dnu svake e -poruke dodajemo detaljna uputstva za otkazivanje pretplate.

 

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

 

Čuvamo vaše podatke samo onoliko koliko nam je potrebno da vam pružimo ProdajLako i ispunimo svrhe opisane u ovoj politici. Ovo važi i za svakoga s kim delimo vaše podatke i koji u naše ime pruža usluge. Kada više ne moramo koristiti vaše podatke i nema potrebe da ih držimo u skladu sa našim zakonskim ili regulatornim obavezama, uklonit ćemo ih iz naših sistema ili ih depersonalizirati kako vas ne bismo mogli identificirati.

 

 

Kako štitimo vaše podatke?

 

Sprovodimo različite mere bezbednosti kako bismo održali bezbednost vaših ličnih podataka kada naručite ili unesete, pošaljete ili pristupite svojim ličnim podacima. Nudimo upotrebu sigurnog servera. Sve dostavljene osetljive/kreditne informacije prenose se putem tehnologije Secure Socket Laier (SSL), a zatim se šifruju u našu bazu podataka provajdera platnih prolaza samo da bi im bili dostupni oni koji imaju ovlašćenja sa posebnim pravima pristupa takvim sistemima i od njih se zahteva da čuvaju poverljivost podataka. Nakon transakcije, vaši privatni podaci (kreditne kartice, brojevi socijalnog osiguranja, finansijski podaci itd.) Nikada se ne čuvaju u evidenciji. Ne možemo, međutim, garantovati ili garantovati apsolutnu sigurnost bilo koje informacije koju prenesete ProdajLako -u ili garantovati da se vašim podacima o Usluzi ne može pristupiti, otkriti, izmeniti ili uništiti kršenjem bilo kojih naših fizičkih, tehničkih ili upravljačkih zadataka zaštitne mere.

 

 

Da li se moji podaci mogu preneti u druge zemlje?

 

ProdajLako je registrovan u Srbiji. Podaci prikupljeni putem naše veb stranice, direktnom interakcijom s vama ili korištenjem naših usluga pomoći mogu se s vremena na vrijeme prenositi u naše urede ili osoblje ili trećim stranama, smještenim širom svijeta, te se mogu pregledati i ugostiti bilo gdje u svetu, uključujući zemlje koje možda nemaju zakone opšte primenljivosti koji regulišu upotrebu i prenos takvih podataka. U najvećoj mogućoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, korišćenjem bilo čega od gore navedenog, dobrovoljno pristajete na prekogranični prenos i smeštaj takvih informacija.

 

 

Da li su podaci prikupljeni putem ProdajLako servisa sigurni?

 

Preduzimamo mere predostrožnosti kako bismo zaštitili sigurnost vaših podataka. Imamo fizičke, elektronske i upravljačke procedure koje pomažu u zaštiti, sprečavanju neovlašćenog pristupa, održavanju bezbednosti podataka i ispravnom korišćenju vaših podataka. Međutim, ni ljudi ni bezbednosni sistemi nisu bezbedni, uključujući sisteme za šifrovanje. Osim toga, ljudi mogu počiniti namerne zločine, grešiti ili ne slediti politiku. Stoga, iako ulažemo razumne napore da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost. Ako važeći zakon nameće bilo kakvu neprihvatljivu dužnost zaštite vaših ličnih podataka, slažete se da će namerno loše ponašanje biti standardi koji se koriste za merenje naše usklađenosti sa tom dužnošću.

 

 

Mogu li da ažuriram ili ispravim svoje podatke?

 

Prava koja imate da tražite ažuriranje ili ispravku podataka koje ProdajLako prikuplja zavise od vašeg odnosa sa ProdajLako -om. Osoblje može ažurirati ili ispraviti svoje podatke kako je navedeno u našim internim politikama zapošljavanja preduzeća.

 

Kupci imaju pravo da zahtevaju ograničenje određene upotrebe i otkrivanja podataka za ličnu identifikaciju na sledeći način. Možete nas kontaktirati kako bismo (1) ažurirali ili ispravili vaše lične podatke, (2) promenili svoje preferencije u vezi sa komunikacijama i drugim informacijama koje primate od nas, ili (3) izbrisali lične podatke koji se o vama vode na našim sistema (u skladu sa sledećim pasusom), otkazivanjem vašeg naloga. Takva ažuriranja, ispravke, izmene i brisanja neće imati uticaja na druge podatke koje čuvamo ili na informacije koje smo dali trećim stranama u skladu sa ovom Politikom privatnosti pre takvog ažuriranja, ispravke, promene ili brisanja. Da bismo zaštitili vašu privatnost i bezbednost, možemo preduzeti razumne korake (poput zahteva za jedinstvenom lozinkom) da verifikujemo vaš identitet pre nego što vam odobrimo pristup profilu ili izvršimo ispravke. Vi ste odgovorni za čuvanje tajnosti vaše jedinstvene lozinke i podataka o nalogu u svakom trenutku.

 

Morate biti svjesni da tehnološki nije moguće ukloniti svaki zapis informacija koje ste nam dali iz našeg sistema. Potreba da napravimo rezervnu kopiju naših sistema radi zaštite informacija od nenamernog gubitka znači da kopija vaših podataka može postojati u neizbrisivom obliku koji ćemo teško ili nemoguće pronaći. Odmah po prijemu vašeg zahteva, svi lični podaci uskladišteni u bazama podataka koje aktivno koristimo i drugi mediji koji se lako mogu pretraživati biće ažurirani, ispravljeni, promenjeni ili izbrisani, prema potrebi, čim i koliko je to razumno i tehnički izvodljivo.

 

Ako ste krajnji korisnik i želite ažurirati, izbrisati ili primiti bilo koju informaciju koju imamo o vama, to možete učiniti kontaktiranjem organizacije čiji ste kupac.

 

 

Prodaja preduzeća

 

Zadržavamo pravo da prenesemo informacije trećoj strani u slučaju prodaje, spajanja ili drugog prenosa cele ili u velikoj meri celokupne imovine ProdajLako -a ili bilo kog od njegovih korporativnih podružnica (kako je ovde definisano), ili tog dela ProdajLako -a ili bilo koje od njegovih korporativnih povezanih lica na koje se usluga odnosi, ili u slučaju da prekinemo poslovanje ili podnesemo peticiju ili smo protiv nas podnijeli zahtjev za stečaj, reorganizaciju ili sličan postupak, pod uslovom da se treća strana složi da se pridržava uslova ove Politike privatnosti.

 

 

Podružnice

 

Možemo otkriti informacije (uključujući lične podatke) o vama našim korporativnim podružnicama. Za potrebe ove Politike privatnosti, „korporativno pridruženo društvo“ znači svako lice ili pravno lice koje direktno ili indirektno kontroliše, pod kontrolom je ili je pod zajedničkom kontrolom sa ProdajLako -om, bilo vlasništvom ili na neki drugi način. Sve korporativne podružnice će se odnositi prema svim podacima koji se odnose na vas i koje dajemo našim korporativnim podružnicama u skladu sa uslovima ove Politike privatnosti.

 

 

Nadležno pravo

 

Ova Politika privatnosti je regulisana zakonima Srbije bez obzira na odredbe o sukobu zakona. Pristajete na isključivu nadležnost sudova u vezi sa bilo kojom radnjom ili sporom koji nastane između strana u skladu sa ili u vezi sa ovom Politikom privatnosti, osim za one pojedince koji mogu imati prava na podnošenje zahteva u skladu sa Štitom privatnosti ili švajcarsko-američkim okvirom.

 

Zakoni Srbije, isključujući pravila o sukobu zakona, regulisaće ovaj Ugovor i vašu upotrebu veb lokacije/aplikacije. Korišćenje veb lokacije/aplikacije takođe može biti podložno drugim lokalnim, državnim, nacionalnim ili međunarodnim zakonima.

 

Korišćenjem ProdajLako -a ili direktnim kontaktiranjem potvrđujete da prihvatate ovu Politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom Politikom privatnosti, ne bi trebalo da se bavite našom veb stranicom, niti da koristite naše usluge. Nastavak korišćenja veb stranice, direktan angažman sa nama ili objavljivanje promena ove Politike privatnosti koje ne utiču značajno na upotrebu ili otkrivanje vaših ličnih podataka značiće da prihvatate te promene.

 

 

Vaša saglasnost

 

Ažurirali smo našu Politiku privatnosti kako bismo vam pružili potpunu transparentnost u pogledu toga šta se postavlja prilikom posete našoj veb lokaciji i kako se ona koristi. Korišćenjem naše veb stranice/aplikacije, registracijom naloga ili kupovinom, ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

 

 

Linkovi ka drugim veb stranicama

 

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na Usluge. Usluge mogu sadržati veze do drugih veb stranica kojima ne upravlja ili kojima upravlja ProdajLako. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, tačnost ili mišljenja izražena na takvim veb stranicama, a mi takve veb lokacije ne istražujemo, ne nadgledamo niti proveravamo da li su tačni ili potpuni. Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak sa Usluga na drugu veb lokaciju, naša Politika privatnosti više nije na snazi. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj veb lokaciji, uključujući i onu koja ima vezu na našoj platformi, podleže pravilima i smernicama te veb lokacije. Takve treće strane mogu koristiti svoje kolačiće ili druge metode za prikupljanje podataka o vama.

 

 

Oglašavanje

 

Ova veb lokacija/aplikacija može sadržavati oglase trećih strana i veze do veb lokacija trećih strana. ProdajLako ne daje nikakve izjave u pogledu tačnosti ili prikladnosti bilo koje informacije sadržane u tim oglasima ili na veb lokacijama i ne prihvata nikakvu odgovornost niti odgovornost za ponašanje ili sadržaj tih oglasa i veb lokacija i ponuda trećih strana.

 

Oglašavanje zadržava ProdajLako i mnoge veb stranice i usluge koje koristite besplatno. Radimo na tome da oglasi budu sigurni, nenametljivi i što je moguće relevantniji.

 

Oglasi i veze trećih strana na drugim veb lokacijama na kojima se reklamira roba ili usluge nisu preporuke ili preporuke ProdajLako -a za sajtove, robe ili usluge trećih strana. ProdajLako ne preuzima odgovornost za sadržaj bilo kojeg oglasa, data obećanja ili za kvalitet/pouzdanost proizvoda ili usluga ponuđenih u svim oglasima.

 

 

Kolačići za oglašavanje

 

Ovi kolačići vremenom prikupljaju informacije o vašim aktivnostima na mreži na veb lokaciji/aplikaciji i drugim uslugama na mreži kako bi vam oglašavanje na mreži učinili relevantnijim i efikasnijim. Ovo je poznato kao oglašavanje zasnovano na interesovanjima. Oni takođe obavljaju funkcije poput sprečavanja stalnog ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravanja da se oglasi pravilno prikazuju oglašivačima. Bez kolačića, oglašavaču je zaista teško doći do publike ili znati koliko je oglasa prikazano i koliko je klikova primilo.

 

 

Cookies

 

ProdajLako koristi „kolačiće“ za identifikaciju područja naše veb stranice koje ste posetili. Kolačić je mali deo podataka koji vaš veb pregledač skladišti na vašem računaru ili mobilnom uređaju. Koristimo kolačiće za poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše veb stranice/aplikacije, ali nisu bitni za njihovu upotrebu. Međutim, bez ovih kolačića određene funkcije poput video zapisa mogu postati nedostupne ili ćete morati unijeti podatke za prijavu svaki put kada posjetite veb stranicu/aplikaciju jer se nećemo moći sjetiti da ste se prethodno prijavili. Većina veb pregledača može biti podešena tako da onemogući upotrebu kolačića. Međutim, ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći pravilno ili uopšte nećete pristupiti funkcijama na našoj veb stranici. Nikada ne stavljamo lične podatke u kolačiće.

 

 

Blokiranje i onemogućavanje kolačića i sličnih tehnologija

 

Gde god da se nalazite, takođe možete podesiti pregledač da blokira kolačiće i slične tehnologije, ali ova radnja može blokirati naše bitne kolačiće i sprečiti pravilno funkcionisanje naše veb stranice, pa možda nećete moći u potpunosti iskoristiti sve njene funkcije i usluge. Takođe morate biti svesni da možete izgubiti i neke sačuvane podatke (npr. Sačuvane podatke za prijavljivanje, postavke sajta) ako blokirate kolačiće u svom pregledaču. Različiti pregledači vam omogućavaju različite kontrole. Onemogućavanje kolačića ili kategorije kolačića ne briše kolačić iz vašeg pregledača, to ćete morati da uradite sami iz svog pregledača. Za više informacija posetite meni za pomoć pregledača.

 

 

Usluge ponovnog marketinga

 

Koristimo usluge ponovnog marketinga. Šta je ponovni marketing? U digitalnom marketingu ponovno oglašavanje (ili ponovno ciljanje) je praksa prikazivanja oglasa na Internetu ljudima koji su već posetili vašu veb lokaciju. Omogućava vašoj kompaniji da izgleda kao da „prati“ ljude na Internetu tako što prikazuje oglase na veb stranicama i platformama koje najviše koriste.

 

 

Podaci o plaćanju

 

U pogledu bilo koje kreditne kartice ili drugih detalja o obradi plaćanja koje ste nam dali, obavezujemo se da će ove poverljive informacije biti uskladištene na najsigurniji mogući način.

 

 

Privatnost dece

 

Ne obraćamo se nikome mlađem od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno lične podatke od nikoga mlađeg od 13 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je vaše dijete dostavilo lične podatke, kontaktirajte nas Nas. Ako postanemo svesni da smo prikupili lične podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina bez verifikacije pristanka roditelja, preduzimamo korake da uklonimo te podatke sa naših servera.

 

 

Promene naše politike privatnosti

 

Možemo promeniti našu uslugu i smernice, a možda ćemo morati i da promenimo ovu Politiku privatnosti kako bi one tačno odražavale našu uslugu i smernice. Osim ako zakon ne zahteva drugačije, obavestićemo vas (na primer, putem naše usluge) pre nego što unesemo izmene u ovu Politiku privatnosti i dati vam priliku da ih pregledate pre nego što stupe na snagu. Zatim, ako nastavite da koristite Uslugu, bićete vezani ažuriranom Politikom privatnosti. Ako ne želite da prihvatite ovu ili bilo koju ažuriranu Politiku privatnosti, možete da izbrišete svoj nalog.

 

 

Usluge trećih strana

 

Možemo prikazati, uključiti ili učiniti dostupnim sadržaj trećih strana (uključujući podatke, informacije, aplikacije i druge proizvode) ili pružiti veze do veb lokacija ili usluga trećih strana („Usluge trećih strana“).

Prihvatate i slažete se da ProdajLako neće biti odgovoran za bilo koje Usluge trećih strana, uključujući njihovu tačnost, potpunost, pravovremenost, valjanost, usklađenost sa autorskim pravima, zakonitost, pristojnost, kvalitet ili bilo koji drugi aspekt istih. ProdajLako ne preuzima i neće snositi nikakvu odgovornost prema vama ili bilo kojoj drugoj osobi ili subjektu za bilo koje Usluge trećih strana.

Usluge trećih strana i veze do njih pružaju se samo kao pogodnost za vas, a vi im pristupate i koristite ih na sopstvenu odgovornost i podložno uslovima i odredbama trećih strana.

 

 

Tehnologije praćenja

 

– API za Google mape

 

API za Google mape je robustan alat koji se može koristiti za kreiranje prilagođene mape, karte za pretraživanje , funkcije prijavljivanja, prikaz podataka uživo koji se sinhronizuju sa lokacijom, planiranje ruta ili kreiranje mešavine samo da navedemo neke.

Google Maps API može prikupljati podatke od vas i sa vašeg uređaja iz bezbednosnih razloga.

Google Maps API prikuplja podatke koji se čuvaju u skladu sa njegovom politikom privatnosti

 

– Kolačići

 

Koristimo kolačiće za poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše veb stranice/aplikacije, ali nisu bitni za njihovu upotrebu. Međutim, bez ovih kolačića određene funkcije poput video zapisa mogu postati nedostupne ili ćete morati unijeti podatke za prijavu svaki put kada posjetite veb stranicu/aplikaciju jer se nećemo moći sjetiti da ste se prethodno prijavili.

 

– Lokalno skladište

 

Lokalno skladište, ponekad poznato i kao DOM skladište, pruža veb aplikacijama metode i protokole za skladištenje podataka na strani klijenta. Veb skladištenje podržava trajno skladištenje podataka, slično kolačićima, ali sa znatno povećanim kapacitetom i bez informacija uskladištenih u zaglavlju HTTP zahteva.

 

 

Informacije o Opštoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

 

Možda prikupljamo i koristimo informacije od vas ako ste iz Evropskog ekonomskog prostora (EGP), a u ovom odeljku naše Politike privatnosti objasnićemo kako i zašto se ti podaci prikupljaju i kako te podatke čuvamo prema zaštitu od repliciranja ili upotrebe na pogrešan način.

 

 

Šta je GDPR?

 

GDPR je zakon o privatnosti i zaštiti podataka u celoj EU koji reguliše način na koji kompanije štite podatke stanovnika EU i pojačava kontrolu koju stanovnici EU imaju nad njihovim ličnim podacima.

 

GDPR je relevantan za sve kompanije koje posluju na globalnom nivou, a ne samo za preduzeća sa sedištem u EU i stanovnike EU. Podaci naših kupaca su važni bez obzira na to gdje se oni nalaze, zbog čega smo implementirali GDPR kontrole kao naš osnovni standard za sve naše operacije širom svijeta.

 

 

Šta su lični podaci?

 

Svi podaci koji se odnose na identifikovanu ili identifikovanu osobu. GDPR pokriva širok spektar informacija koje se mogu koristiti same ili u kombinaciji sa drugim podacima za identifikaciju osobe. Lični podaci se protežu izvan imena ili adrese e -pošte neke osobe. Neki primjeri uključuju finansijske informacije, politička mišljenja, genetske podatke, biometrijske podatke, IP adrese, fizičku adresu, seksualnu orijentaciju i etničku pripadnost.

 

 

Principi zaštite podataka uključuju zahteve kao što su:

 

– Prikupljeni lični podaci moraju se obrađivati na pošten, zakonit i transparentan način i treba ih koristiti samo na način koji bi osoba razumno očekivala.

– Lične podatke treba prikupljati samo radi ispunjenja određene svrhe i treba ih koristiti samo u tu svrhu. Organizacije moraju navesti zašto su im potrebni lični podaci kada ih prikupljaju.

– Lične podatke ne treba držati duže nego što je potrebno kako bi ispunili svoju svrhu.

– Ljudi obuhvaćeni GDPR -om imaju pravo pristupa svojim ličnim podacima. Takođe mogu zatražiti kopiju svojih podataka i da se njihovi podaci ažuriraju, izbrišu, ograniče ili premeste u drugu organizaciju.

 

 

Zašto je GDPR važan?

 

GDPR dodaje neke nove zahteve u pogledu načina na koji kompanije treba da štite lične podatke pojedinaca koje prikupljaju i obrađuju. Takođe povećava uloge za usklađenost povećavajući izvršenje i izričući veće kazne za kršenje. Osim ovih činjenica, jednostavno je ispravno učiniti. U ProdajLako -u čvrsto vjerujemo da je privatnost vaših podataka vrlo važna i već imamo uspostavljene čvrste prakse zaštite i privatnosti koje nadilaze zahtjeve ove nove uredbe.

 

 

Prava pojedinačnog subjekta podataka – pristup podacima, prenosivost i brisanje

 

Posvećeni smo pomaganju našim klijentima da ispune zahteve GDPR -a o pravima na subjekte podataka. ProdajLako obrađuje ili skladišti sve lične podatke u potpuno proverenim dobavljačima u skladu sa DPA. Čuvamo sve razgovore i lične podatke do 6 godina, osim ako vaš nalog nije izbrisan. U tom slučaju, raspolažemo svim podacima u skladu sa našim Uslovima usluge i Politikom privatnosti, ali ih nećemo držati duže od 60 dana.

 

Svesni smo da ako radite sa korisnicima iz EU, morate im omogućiti da pristupaju, ažuriraju, preuzimaju i uklanjaju lične podatke. Imamo vas! Od samog početka smo postavljeni kao samoposluživanje i uvek smo vam davali pristup vašim podacima i podacima vaših klijenata. Naš tim za korisničku podršku tu je za vas da odgovori na sva vaša pitanja o radu sa API -jem.

 

 

Kontaktirajte nas

 

Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate pitanja.

 

– Preko e -pošte: admin@prodajlako.com

– Preko ove veze: https://prodajlako.com/

Vrh