Ажурирано 2021-07-18

   

   

  ПродајЛако („ми“, „наш“ или „ми“) је посвећен заштити ваше приватности. Ова Политика приватности објашњава како ПродајЛако прикупља, користи и открива ваше личне податке.

   

  Ова Политика приватности примењује се на нашу веб страницу и њене повезане поддомене (заједно, „Услуга“) заједно са нашом апликацијом, ПродајЛако. Приступом или коришћењем наше услуге потврђујете да сте прочитали, разумели и пристали на наше прикупљање, складиштење, употребу и откривање ваших личних података како је описано у овој политици приватности и нашим условима коришћења услуге.

   

  Дефиниције и кључни појмови

   

  Да бисмо појаснили ствари што је јасније могуће у овој политици приватности, сваки пут када се неки од ових услова помиње, строго је дефинисан као:

   

  – Колачић: мала количина података коју генерише веб локација и чува ваш веб прегледач. Користи се за идентификацију вашег прегледача, пружање аналитике, памћење информација о вама, попут ваших језичких преференција или података за пријављивање.    

  – Компанија: када се у овој политици спомиње „Компанија“, „ми“, „ми“ или „наша“, то се односи на ПродајЛако, који је одговоран за ваше податке према овој политици приватности.  

  – Држава: у којој се налази ПродајЛако или власници/оснивачи ПродајЛако -а, у овом случају Србија  

  – Клијент: односи се на предузеће, организацију или особу која се пријавила за коришћење услуге ПродајЛако за управљање односима са вашим потрошачима или корисницима услуга.    

  – Уређај: било који уређај повезан са интернетом, попут телефона, таблета, рачунара или било ког другог уређаја који се може користити за посету ПродајЛако -у и коришћење услуга.    

  – ИП адреса: Сваком уређају повезаном на Интернет додељује се број познат као адреса Интернет протокола (ИП). Ови бројеви се обично додељују географским блоковима. ИП адреса се често може користити за идентификацију локације са које се уређај повезује на Интернет.  

  – Особље: односи се на оне појединце који су запослени у ПродајЛако -у или имају уговор о обављању услуге у име једне од страна.    

  – Лични подаци: било који податак који директно, индиректно или у вези са другим подацима – укључујући лични идентификациони број – омогућава идентификацију или идентификацију физичког лица.  

  – Услуга: односи се на услугу коју пружа ПродајЛако како је описано у релативним условима (ако је доступно) и на овој платформи.  

  – Услуга трећих страна: односи се на оглашиваче, спонзоре такмичења, промотивне и маркетиншке партнере и друге који пружају наш садржај или за чије производе и услуге мислимо да би вас могли занимати.    

  – Веб локација: ПродајЛако. “‘” Сајт, коме се може приступити путем ове УРЛ адресе: хттпс://продајлако.цом/  

  – Ви: физичко или правно лице које је регистровано у ПродајЛако -у за коришћење Услуга.  

   

   

  Које податке прикупљамо?

   

  Ваше податке прикупљамо када посетите нашу веб страницу/апликацију, региструјете се на нашој веб страници, извршите наруџбу, претплатите се на наш билтен, одговорите на анкету или попуните образац.

   

  – Име / Корисничко име  

  – Телефонски бројеви  

  – Адресе е -поште  

  – Адресе за слање поште  

  – Називи послова  

  – Адресе за наплату  

  – бројеви дебитних/кредитних картица  

  – Године  

  – Лозинка  

   

   

  Такође прикупљамо информације са мобилних уређаја ради бољег корисничког искуства, иако су ове функције потпуно опционалне:

   

  – Галерија фотографија (слике): Одобравање приступа галерији фотографија омогућава кориснику да отпреми било коју слику из своје галерије фотографија. Можете безбедно одбити приступ галерији фотографија за ову веб локацију/апликацију.    

   

   

  Како користимо информације које прикупљамо?

   

  Све информације које прикупимо од вас могу се користити на један од следећих начина:

   

  – За персонализацију вашег искуства (ваши подаци нам помажу да боље одговоримо на ваше индивидуалне потребе)  

  – Да бисмо побољшали нашу веб локацију/апликацију (непрестано настојимо побољшати понуду веб странице/апликације на основу информација и повратних информација које добијемо од вас)  

  – За побољшање корисничке услуге (ваше информације нам помажу да ефикасније одговоримо на ваше захтеве корисничке службе и потребе за подршком)  

  – За обраду трансакција  

  – За администрирање такмичења, промоције, анкете или неке друге функције веб локације  

  – За слање периодичне е -поште  

   

   

  Када ПродајЛако користи податке о крајњим корисницима од трећих страна?

   

  ПродајЛако ће прикупљати податке крајњих корисника неопходне за пружање услуга ПродајЛако нашим корисницима.

   

  Крајњи корисници могу добровољно да нам доставе информације које су учинили доступним на веб страницама друштвених медија. Ако нам дате такве информације, можемо прикупљати јавно доступне податке са веб локација друштвених медија које сте навели. Можете контролисати колико ваших веб локација друштвених медија објављују тако што ћете посетити ове веб локације и променити поставке приватности.

   

   

  Када ПродајЛако користи податке о клијентима трећих страна?

   

  Добијамо неке информације од трећих страна када нас контактирате. На пример, када нам пошаљете своју адресу е -поште да бисте показали интересовање да постанете корисник ПродајЛако -а, примамо информације од треће стране која пружа услуге аутоматског откривања превара ПродајЛако -у. Повремено прикупљамо и информације које су јавно доступне на веб страницама друштвених медија. Можете контролисати колико ваших веб страница друштвених медија објављују тако што ћете посетити ове веб локације и променити поставке приватности.

   

   

  Да ли податке које прикупљамо делимо са трећим странама?

   

  Податке које прикупљамо, личне и неособне, можемо делити са трећим странама, као што су оглашивачи, спонзори такмичења, промотивни и маркетиншки партнери и други који пружају наш садржај или за које сматрамо да би вам производи или услуге могли бити интересантни. Такође можемо да их делимо са нашим садашњим и будућим повезаним компанијама и пословним партнерима, а ако смо укључени у спајање, продају имовине или другу пословну реорганизацију, такође можемо делити или пренети ваше личне и неособне податке нашим наследницима-у -интерес.

   

  Можемо ангажовати поуздане независне добављаче услуга да обављају функције и пружају нам услуге, као што су хостовање и одржавање наших сервера и веб локације/апликације, складиштење и управљање базом података, управљање е-поштом, маркетинг складиштења, обрада кредитних картица, корисничка услуга и испуњавање налога за производе и услуге које можете купити путем веб локације/апликације. Вероватно ћемо делити ваше личне податке, а можда и неке неособне податке, са овим трећим странама како бисмо им омогућили обављање ових услуга за нас и за вас.

   

  Делове података наше датотеке евиденције, укључујући ИП адресе, можемо делити у аналитичке сврхе са трећим странама, попут партнера за веб анализу, програмера апликација и огласних мрежа. Ако је ваша ИП адреса дељена, може се користити за процену опште локације и других технолошких карактеристика, као што су брзина везе, да ли сте посетили веб локацију/апликацију на заједничкој локацији и тип уређаја који се користи за посету веб локацији/апликацији. Они могу објединити информације о нашем оглашавању и ономе што видите на веб локацији/апликацији, а затим пружити ревизију, истраживање и извештавање за нас и наше оглашиваче.

   

  Такође можемо открити личне и неособне податке о вама државним службеницима или службеницима за спровођење закона или приватним странама јер, према сопственом нахођењу, сматрамо да је потребно или прикладно како бисмо одговорили на тужбе, правни поступак (укључујући судске позиве) ради заштите наших права и интересе или интересе трећих страна, безбедност јавности или било ког лица, спречавање или заустављање било каквих незаконитих, неетичких или законски активних радњи или на други начин у складу са примењивим судским налозима, законима, правилима и прописима.

   

   

  Где и када се прикупљају информације од купаца и крајњих корисника?

   

  ПродајЛако ће прикупљати личне податке које нам достављате. Такође можемо примити личне податке о вама од трећих страна као што је горе описано.

   

   

  Како користимо вашу адресу е -поште?

   

  Слањем своје адресе е -поште на ову веб локацију/апликацију пристајете на примање е -поште од нас. У било ком тренутку можете отказати своје учешће на било којој од ових листа е-поште кликом на везу за одјаву или другу опцију за одјаву која је укључена у одговарајућу поруку е-поште. Шаљемо е -пошту само људима који су нас овластили да их контактирамо, било директно, било преко треће стране. Не шаљемо нежељене комерцијалне поруке е -поште јер мрзимо нежељену пошту колико и ви. Слањем своје адресе е-поште, такође се слажете да нам дозволите да користимо вашу адресу е-поште за циљање клијентске публике на веб локацијама попут Фацебоока, где приказујемо прилагођено оглашавање одређеним људима који су се одлучили за примање комуникације од нас. Адресе е -поште послане само путем странице за обраду поруџбине ће се користити само у сврху слања информација и ажурирања везаних за вашу поруџбину. Ако сте нам, међутим, дали исту е -поруку на неки други начин, можемо је користити у било коју од сврха наведених у овој политици. Напомена: Ако у било ком тренутку желите да се одјавите са пријема будућих е -порука, на дну сваке е -поруке додајемо детаљна упутства за отказивање претплате.

   

   

  Колико дуго чувамо ваше податке?

   

  Чувамо ваше податке само онолико колико нам је потребно да вам пружимо ПродајЛако и испунимо сврхе описане у овој политици. Ово важи и за свакога с ким делимо ваше податке и који у наше име пружа услуге. Када више не морамо користити ваше податке и нема потребе да их држимо у складу са нашим законским или регулаторним обавезама, уклонит ћемо их из наших система или их деперсонализирати како вас не бисмо могли идентифицирати.

   

   

  Како штитимо ваше податке?

   

  Спроводимо различите мере безбедности како бисмо одржали безбедност ваших личних података када наручите или унесете, пошаљете или приступите својим личним подацима. Нудимо употребу сигурног сервера. Све достављене осетљиве/кредитне информације преносе се путем технологије Сецуре Соцкет Лаиер (ССЛ), а затим се шифрују у нашу базу података провајдера платних пролаза само да би им били доступни они који имају овлашћења са посебним правима приступа таквим системима и од њих се захтева да чувају поверљивост података. Након трансакције, ваши приватни подаци (кредитне картице, бројеви социјалног осигурања, финансијски подаци итд.) Никада се не чувају у евиденцији. Не можемо, међутим, гарантовати или гарантовати апсолутну сигурност било које информације коју пренесете ПродајЛако -у или гарантовати да се вашим подацима о Услузи не може приступити, открити, изменити или уништити кршењем било којих наших физичких, техничких или управљачких задатака заштитне мере.

   

   

  Да ли се моји подаци могу пренети у друге земље?

   

  ПродајЛако је регистрован у Србији. Подаци прикупљени путем наше веб странице, директном интеракцијом с вама или кориштењем наших услуга помоћи могу се с времена на вријеме преносити у наше уреде или особље или трећим странама, смјештеним широм свијета, те се могу прегледати и угостити било гдје у свету, укључујући земље које можда немају законе опште применљивости који регулишу употребу и пренос таквих података. У највећој могућој мери дозвољеној важећим законом, коришћењем било чега од горе наведеног, добровољно пристајете на прекогранични пренос и смештај таквих информација.

   

   

  Да ли су подаци прикупљени путем ПродајЛако сервиса сигурни?

   

  Предузимамо мере предострожности како бисмо заштитили сигурност ваших података. Имамо физичке, електронске и управљачке процедуре које помажу у заштити, спречавању неовлашћеног приступа, одржавању безбедности података и исправном коришћењу ваших података. Међутим, ни људи ни безбедносни системи нису безбедни, укључујући системе за шифровање. Осим тога, људи могу починити намерне злочине, грешити или не следити политику. Стога, иако улажемо разумне напоре да заштитимо ваше личне податке, не можемо гарантовати њихову апсолутну сигурност. Ако важећи закон намеће било какву неприхватљиву дужност заштите ваших личних података, слажете се да ће намерно лоше понашање бити стандарди који се користе за мерење наше усклађености са том дужношћу.

   

   

  Могу ли да ажурирам или исправим своје податке?

   

  Права која имате да тражите ажурирање или исправку података које ПродајЛако прикупља зависе од вашег односа са ПродајЛако -ом. Особље може ажурирати или исправити своје податке како је наведено у нашим интерним политикама запошљавања предузећа.

   

  Купци имају право да захтевају ограничење одређене употребе и откривања података за личну идентификацију на следећи начин. Можете нас контактирати како бисмо (1) ажурирали или исправили ваше личне податке, (2) променили своје преференције у вези са комуникацијама и другим информацијама које примате од нас, или (3) избрисали личне податке који се о вама воде на нашим система (у складу са следећим пасусом), отказивањем вашег налога. Таква ажурирања, исправке, измене и брисања неће имати утицаја на друге податке које чувамо или на информације које смо дали трећим странама у складу са овом Политиком приватности пре таквог ажурирања, исправке, промене или брисања. Да бисмо заштитили вашу приватност и безбедност, можемо предузети разумне кораке (попут захтева за јединственом лозинком) да верификујемо ваш идентитет пре него што вам одобримо приступ профилу или извршимо исправке. Ви сте одговорни за чување тајности ваше јединствене лозинке и података о налогу у сваком тренутку.  

   

  Морате бити свјесни да технолошки није могуће уклонити сваки запис информација које сте нам дали из нашег система. Потреба да направимо резервну копију наших система ради заштите информација од ненамерног губитка значи да копија ваших података може постојати у неизбрисивом облику који ћемо тешко или немогуће пронаћи. Одмах по пријему вашег захтева, сви лични подаци ускладиштени у базама података које активно користимо и други медији који се лако могу претраживати биће ажурирани, исправљени, промењени или избрисани, према потреби, чим и колико је то разумно и технички изводљиво.

   

  Ако сте крајњи корисник и желите ажурирати, избрисати или примити било коју информацију коју имамо о вама, то можете учинити контактирањем организације чији сте купац.

   

   

  Продаја предузећа

   

  Задржавамо право да пренесемо информације трећој страни у случају продаје, спајања или другог преноса целе или у великој мери целокупне имовине ПродајЛако -а или било ког од његових корпоративних подружница (како је овде дефинисано), или тог дела ПродајЛако -а или било које од његових корпоративних повезаних лица на које се услуга односи, или у случају да прекинемо пословање или поднесемо петицију или смо против нас поднијели захтјев за стечај, реорганизацију или сличан поступак, под условом да се трећа страна сложи да се придржава услова ове Политике приватности.

   

   

  Подружнице

   

  Можемо открити информације (укључујући личне податке) о вама нашим корпоративним подружницама. За потребе ове Политике приватности, “корпоративно придружено друштво” значи свако лице или правно лице које директно или индиректно контролише, под контролом је или је под заједничком контролом са ПродајЛако -ом, било власништвом или на неки други начин. Све корпоративне подружнице ће се односити према свим подацима који се односе на вас и које дајемо нашим корпоративним подружницама у складу са условима ове Политике приватности.

   

   

  Надлежно право

   

  Ова Политика приватности је регулисана законима Србије без обзира на одредбе о сукобу закона. Пристајете на искључиву надлежност судова у вези са било којом радњом или спором који настане између страна у складу са или у вези са овом Политиком приватности, осим за оне појединце који могу имати права на подношење захтева у складу са Штитом приватности или швајцарско-америчким оквиром.

   

  Закони Србије, искључујући правила о сукобу закона, регулисаће овај Уговор и вашу употребу веб локације/апликације. Коришћење веб локације/апликације такође може бити подложно другим локалним, државним, националним или међународним законима.

   

  Коришћењем ПродајЛако -а или директним контактирањем потврђујете да прихватате ову Политику приватности. Ако се не слажете са овом Политиком приватности, не би требало да се бавите нашом веб страницом, нити да користите наше услуге. Наставак коришћења веб странице, директан ангажман са нама или објављивање промена ове Политике приватности које не утичу значајно на употребу или откривање ваших личних података значиће да прихватате те промене.

   

   

  Ваша сагласност

   

  Ажурирали смо нашу Политику приватности како бисмо вам пружили потпуну транспарентност у погледу тога шта се поставља приликом посете нашој веб локацији и како се она користи. Коришћењем наше веб странице/апликације, регистрацијом налога или куповином, овим пристајете на нашу Политику приватности и слажете се са њеним условима.  

   

   

  Линкови ка другим веб страницама

   

  Ова Политика приватности се односи само на Услуге. Услуге могу садржати везе до других веб страница којима не управља или којима управља ПродајЛако. Не сносимо одговорност за садржај, тачност или мишљења изражена на таквим веб страницама, а ми такве веб локације не истражујемо, не надгледамо нити проверавамо да ли су тачни или потпуни. Имајте на уму да када користите везу за прелазак са Услуга на другу веб локацију, наша Политика приватности више није на снази. Ваше прегледавање и интеракција на било којој другој веб локацији, укључујући и ону која има везу на нашој платформи, подлеже правилима и смерницама те веб локације. Такве треће стране могу користити своје колачиће или друге методе за прикупљање података о вама.

   

   

  Оглашавање

   

  Ова веб локација/апликација може садржавати огласе трећих страна и везе до веб локација трећих страна. ПродајЛако не даје никакве изјаве у погледу тачности или прикладности било које информације садржане у тим огласима или на веб локацијама и не прихвата никакву одговорност нити одговорност за понашање или садржај тих огласа и веб локација и понуда трећих страна.

   

  Оглашавање задржава ПродајЛако и многе веб странице и услуге које користите бесплатно. Радимо на томе да огласи буду сигурни, ненаметљиви и што је могуће релевантнији.

   

  Огласи и везе трећих страна на другим веб локацијама на којима се рекламира роба или услуге нису препоруке или препоруке ПродајЛако -а за сајтове, робе или услуге трећих страна. ПродајЛако не преузима одговорност за садржај било којег огласа, дата обећања или за квалитет/поузданост производа или услуга понуђених у свим огласима.

   

   

  Колачићи за оглашавање

   

  Ови колачићи временом прикупљају информације о вашим активностима на мрежи на веб локацији/апликацији и другим услугама на мрежи како би вам оглашавање на мрежи учинили релевантнијим и ефикаснијим. Ово је познато као оглашавање засновано на интересовањима. Они такође обављају функције попут спречавања сталног поновног појављивања истог огласа и осигуравања да се огласи правилно приказују оглашивачима. Без колачића, оглашавачу је заиста тешко доћи до публике или знати колико је огласа приказано и колико је кликова примило.

   

   

  Цоокиес

   

  ПродајЛако користи „колачиће“ за идентификацију подручја наше веб странице које сте посетили. Колачић је мали део података који ваш веб прегледач складишти на вашем рачунару или мобилном уређају. Користимо колачиће за побољшање перформанси и функционалности наше веб странице/апликације, али нису битни за њихову употребу. Међутим, без ових колачића одређене функције попут видео записа могу постати недоступне или ћете морати унијети податке за пријаву сваки пут када посјетите веб страницу/апликацију јер се нећемо моћи сјетити да сте се претходно пријавили. Већина веб прегледача може бити подешена тако да онемогући употребу колачића. Међутим, ако онемогућите колачиће, можда нећете моћи правилно или уопште нећете приступити функцијама на нашој веб страници. Никада не стављамо личне податке у колачиће.

   

   

  Блокирање и онемогућавање колачића и сличних технологија

   

  Где год да се налазите, такође можете подесити прегледач да блокира колачиће и сличне технологије, али ова радња може блокирати наше битне колачиће и спречити правилно функционисање наше веб странице, па можда нећете моћи у потпуности искористити све њене функције и услуге. Такође морате бити свесни да можете изгубити и неке сачуване податке (нпр. Сачуване податке за пријављивање, поставке сајта) ако блокирате колачиће у свом прегледачу. Различити прегледачи вам омогућавају различите контроле. Онемогућавање колачића или категорије колачића не брише колачић из вашег прегледача, то ћете морати да урадите сами из свог прегледача. За више информација посетите мени за помоћ прегледача.

   

   

  Услуге поновног маркетинга

   

  Користимо услуге поновног маркетинга. Шта је поновни маркетинг? У дигиталном маркетингу поновно оглашавање (или поновно циљање) је пракса приказивања огласа на Интернету људима који су већ посетили вашу веб локацију. Омогућава вашој компанији да изгледа као да „прати“ људе на Интернету тако што приказује огласе на веб страницама и платформама које највише користе.

   

   

  Подаци о плаћању

   

  У погледу било које кредитне картице или других детаља о обради плаћања које сте нам дали, обавезујемо се да ће ове поверљиве информације бити ускладиштене на најсигурнији могући начин.

   

   

  Приватност деце

   

  Не обраћамо се никоме млађем од 13 година. Не прикупљамо свјесно личне податке од никога млађег од 13 година. Ако сте родитељ или старатељ и свјесни сте да нам је ваше дијете доставило личне податке, контактирајте нас Нас. Ако постанемо свесни да смо прикупили личне податке од било кога млађег од 13 година без верификације пристанка родитеља, предузимамо кораке да уклонимо те податке са наших сервера.

   

   

  Промене наше политике приватности

   

  Можемо променити нашу услугу и смернице, а можда ћемо морати и да променимо ову Политику приватности како би оне тачно одражавале нашу услугу и смернице. Осим ако закон не захтева другачије, обавестићемо вас (на пример, путем наше услуге) пре него што унесемо измене у ову Политику приватности и дати вам прилику да их прегледате пре него што ступе на снагу. Затим, ако наставите да користите Услугу, бићете везани ажурираном Политиком приватности. Ако не желите да прихватите ову или било коју ажурирану Политику приватности, можете да избришете свој налог.

   

   

  Услуге трећих страна

   

  Можемо приказати, укључити или учинити доступним садржај трећих страна (укључујући податке, информације, апликације и друге производе) или пружити везе до веб локација или услуга трећих страна („Услуге трећих страна“).

  Прихватате и слажете се да ПродајЛако неће бити одговоран за било које Услуге трећих страна, укључујући њихову тачност, потпуност, правовременост, ваљаност, усклађеност са ауторским правима, законитост, пристојност, квалитет или било који други аспект истих. ПродајЛако не преузима и неће сносити никакву одговорност према вама или било којој другој особи или субјекту за било које Услуге трећих страна.

  Услуге трећих страна и везе до њих пружају се само као погодност за вас, а ви им приступате и користите их на сопствену одговорност и подложно условима и одредбама трећих страна.

   

   

  Технологије праћења

   

  – АПИ за Гоогле мапе  

   

  АПИ за Гоогле мапе је робустан алат који се може користити за креирање прилагођене мапе, карте за претраживање , функције пријављивања, приказ података уживо који се синхронизују са локацијом, планирање рута или креирање мешавине само да наведемо неке.   

  Гоогле Мапс АПИ може прикупљати податке од вас и са вашег уређаја из безбедносних разлога.

  Гоогле Мапс АПИ прикупља податке који се чувају у складу са његовом политиком приватности

   

  – Колачићи  

   

  Користимо колачиће за побољшање перформанси и функционалности наше веб странице/апликације, али нису битни за њихову употребу. Међутим, без ових колачића одређене функције попут видео записа могу постати недоступне или ћете морати унијети податке за пријаву сваки пут када посјетите веб страницу/апликацију јер се нећемо моћи сјетити да сте се претходно пријавили.

   

  – Локално складиште  

   

  Локално складиште, понекад познато и као ДОМ складиште, пружа веб апликацијама методе и протоколе за складиштење података на страни клијента. Веб складиштење подржава трајно складиштење података, слично колачићима, али са знатно повећаним капацитетом и без информација ускладиштених у заглављу ХТТП захтева.

   

   

  Информације о Општој уредби о заштити података (ГДПР)

   

  Можда прикупљамо и користимо информације од вас ако сте из Европског економског простора (ЕГП), а у овом одељку наше Политике приватности објаснићемо како и зашто се ти подаци прикупљају и како те податке чувамо према заштиту од реплицирања или употребе на погрешан начин.

   

   

  Шта је ГДПР?

   

  ГДПР је закон о приватности и заштити података у целој ЕУ који регулише начин на који компаније штите податке становника ЕУ и појачава контролу коју становници ЕУ имају над њиховим личним подацима. 

   

  ГДПР је релевантан за све компаније које послују на глобалном нивоу, а не само за предузећа са седиштем у ЕУ и становнике ЕУ. Подаци наших купаца су важни без обзира на то гдје се они налазе, због чега смо имплементирали ГДПР контроле као наш основни стандард за све наше операције широм свијета.

   

   

  Шта су лични подаци?

   

  Сви подаци који се односе на идентификовану или идентификовану особу. ГДПР покрива широк спектар информација које се могу користити саме или у комбинацији са другим подацима за идентификацију особе. Лични подаци се протежу изван имена или адресе е -поште неке особе. Неки примјери укључују финансијске информације, политичка мишљења, генетске податке, биометријске податке, ИП адресе, физичку адресу, сексуалну оријентацију и етничку припадност.

   

   

  Принципи заштите података укључују захтеве као што су:

   

  – Прикупљени лични подаци морају се обрађивати на поштен, законит и транспарентан начин и треба их користити само на начин који би особа разумно очекивала.  

  – Личне податке треба прикупљати само ради испуњења одређене сврхе и треба их користити само у ту сврху. Организације морају навести зашто су им потребни лични подаци када их прикупљају.  

  – Личне податке не треба држати дуже него што је потребно како би испунили своју сврху.  

  – Људи обухваћени ГДПР -ом имају право приступа својим личним подацима. Такође могу затражити копију својих података и да се њихови подаци ажурирају, избришу, ограниче или преместе у другу организацију.  

   

   

  Зашто је ГДПР важан?

   

  ГДПР додаје неке нове захтеве у погледу начина на који компаније треба да штите личне податке појединаца које прикупљају и обрађују. Такође повећава улоге за усклађеност повећавајући извршење и изричући веће казне за кршење. Осим ових чињеница, једноставно је исправно учинити. У ПродајЛако -у чврсто вјерујемо да је приватност ваших података врло важна и већ имамо успостављене чврсте праксе заштите и приватности које надилазе захтјеве ове нове уредбе.

   

   

  Права појединачног субјекта података – приступ подацима, преносивост и брисање

   

  Посвећени смо помагању нашим клијентима да испуне захтеве ГДПР -а о правима на субјекте података. ПродајЛако обрађује или складишти све личне податке у потпуно провереним добављачима у складу са ДПА. Чувамо све разговоре и личне податке до 6 година, осим ако ваш налог није избрисан. У том случају, располажемо свим подацима у складу са нашим Условима услуге и Политиком приватности, али их нећемо држати дуже од 60 дана. 

   

  Свесни смо да ако радите са корисницима из ЕУ, морате им омогућити да приступају, ажурирају, преузимају и уклањају личне податке. Имамо вас! Од самог почетка смо постављени као самопослуживање и увек смо вам давали приступ вашим подацима и подацима ваших клијената. Наш тим за корисничку подршку ту је за вас да одговори на сва ваша питања о раду са АПИ -јем. 

   

   

  Контактирајте нас

   

  Не оклевајте да нас контактирате ако имате питања.

   

  – Преко е -поште: админ@продајлако.цом  

  – Преко ове везе: хттпс://продајлако.цом/  

   

   

  Mesin slot adalah sebuah mesin judi yang bergambar didalamnya dimainkan dengan tiga putaran atau lebih yang berputar ketika sebuah tombol ditekan. Mesin slot saat itu juga dikenal sebagai bandit bertangan satu karena mesin slot dioperasikan menggunakan sebuah tuas disamping mesin dengan mengarahkan ke bawah tuas tersebut maka gambar akan berputar secara acak sampai berhenti dan mendapatkan hasil bermain.

  Meningkatnya penggemar mesin slot, maka muncul banyak mesin slot dengan permainan baru. Salah satunya yang paling terkenal adalah mesin slot buah, yang kita kenal dengan nama "dingdong". Permainan ini pada masanya gampang ditemui disetiap kota Indonesia, menjadikan nya sebagai judi yang paling digemari.

  Menjamurnya tempat-tempat judi slot mesin, membuat pihak berwenang menutup semua kegiatan ini. Sehingga dalam rentan beberapa tahun permainan ini mulai dilupakan dan hilang nama besarnya. Berkembangnya judi online Indonesia untuk taruhan sportsbook dan casino membuat provider slot mengambil peluang besar ini untuk mengaplikasikan permainan mesin slot ke slot online. Dan permainan ini kembali muncul dan terkenal membuat para penggemar taruhan ini untuk bermain kembali. Berikut daftar situs judi slot online terpercaya:

  1. Nuke Gaming Tergacor
  2. Situs Slot Online Deposit Pulsa
  3. Situs Slot Gacor 2022
  4. Situs Slot Online Terbaik
  5. Situs Judi Slot Online Terpercaya Paling Gacor
  6. Situs Slot Online Terbaik
  7. Situs Judi Slot Terbaik Dan Terpercaya No 1
  8. Situs Judi Slot Online Gampang Menang
  9. Situs Judi Slot Online Terpercaya 2022
  10. Bocoran Slot Gacor Hari Ini
  11. Situs Judi Slot Terbaik Dan Terpercaya No 1
  12. Slot Online Yang Sering Kasih Jackpot
  13. Judi Slot Online Jackpot Terbesar
  14. Situs Judi Slot
  15. Link Situs Judi Slot Terpercaya
  16. Slot Deposit Dana
  17. Slot Deposit Pulsa Tanpa Potongan
  18. Slot88 Online
  19. Situs Judi Slot Online Gacor Terbesar 2022
  Top