Ажурирано 2021-07-18

   

   

  Опсти услови

   

  Приступом и наручивањем са ПродајЛако -ом потврђујете да се слажете са условима услуге који су садржани у доле наведеним Условима и одредбама и да сте их везали. Ови услови се примењују на целу веб страницу и било коју е -пошту или другу врсту комуникације између вас и ПродајЛако -а.

   

  Ни под којим околностима тим ПродајЛако неће бити одговоран за било какву директну, индиректну, посебну, случајну или посљедичну штету, укључујући, али без ограничења, губитак података или добити произашлу из употребе или немогућности кориштења материјала на овој страници сајт, чак и ако је тим ПродајЛако -а или овлашћени представник обавештен о могућности такве штете. Ако употреба материјала са ове странице резултира потребом за сервисирањем, поправком или исправком опреме или података, преузимате све трошкове.

   

  ПродајЛако неће бити одговоран за било какав исход који се може догодити током коришћења наших ресурса. Задржавамо право да мењамо цене и ревидирамо политику коришћења ресурса у сваком тренутку.

   

   

  Лиценца

   

  ПродајЛако вам даје опозиву, неискључиву, непреносиву, ограничену лиценцу за преузимање, инсталирање и коришћење веб локације/апликације строго у складу са условима овог Уговора.

   

  Ови Услови и одредбе су уговор између вас и ПродајЛако -а (у овим Условима коришћења означени као “ПродајЛако”, “ми”, “ми” или “наши”), провајдера веб странице ПродајЛако и услуга доступних са ПродајЛако -а веб странице (које се у овим Условима и одредбама заједнички називају “услуга ПродајЛако”).

   

  Слажете се да сте обавезани овим Условима и одредбама. Ако се не слажете са овим Условима и одредбама, молимо вас да не користите услугу ПродајЛако. У овим Условима и одредбама, “ви” се односи и на вас као појединца и на ентитет који представљате. Ако прекршите било који од ових Услова и одредби, задржавамо право да откажемо ваш налог или блокирамо приступ вашем налогу без претходног обавештења.

   

   

  Значења

   

  За ове Услове и одредбе:

   

  – Колачић: мала количина података коју генерише веб локација и чува ваш веб прегледач. Користи се за идентификацију вашег прегледача, пружање аналитике, памћење информација о вама, попут ваших језичких преференција или података за пријављивање.    

  – Компанија: када се у овој политици спомиње „Компанија“, „ми“, „ми“ или „наша“, то се односи на ПродајЛако, који је одговоран за ваше податке према овим Условима и одредбама.  

  – Држава: у којој се налази ПродајЛако или власници/оснивачи ПродајЛако -а, у овом случају Србија  

  – Уређај: било који уређај повезан са интернетом, попут телефона, таблета, рачунара или било ког другог уређаја који се може користити за посету ПродајЛако -у и коришћење услуга.    

  – Услуга: односи се на услугу коју пружа ПродајЛако како је описано у релативним условима (ако је доступно) и на овој платформи.  

  – Услуга трећих страна: односи се на оглашиваче, спонзоре такмичења, промотивне и маркетиншке партнере и друге који пружају наш садржај или за чије производе и услуге мислимо да би вас могли занимати.    

  – Веб локација: ПродајЛако. “‘” Сајт, коме се може приступити путем ове УРЛ адресе: хттпс://продајлако.цом/  

  – Ви: физичко или правно лице које је регистровано у ПродајЛако -у за коришћење Услуга.  

   

   

  Ограничења

   

  Слажете се да нећете и нећете дозволити другима да:

   

  – Лиценцирајте, продајте, изнајмите, изнајмите, додијелите, дистрибуирајте, пренесите, хостујте, препустите вањским компанијама, откријте или на други начин комерцијално искористите веб страницу/апликацију или учините платформу доступном било којој трећој страни.  

  – Модификујте, правите изведене радове, растављајте, дешифрујте, обрнуто компајлирајте или инжењеринг било ког дела веб локације/апликације.  

  – Уклоните, промените или заклоните било које обавештење о власништву (укључујући свако обавештење о ауторским правима или заштитном знаку) компаније ПродајЛако или њених подружница, партнера, добављача или давалаца лиценце веб локације/апликације.  

   

   

  Политика враћања и поврата новца

   

  Хвала вам на куповини у ПродајЛако -у. Ценимо чињеницу да волите да купујете ствари које градимо. Такође желимо да будемо сигурни да имате корисно искуство док истражујете, оцењујете и купујете наше производе.

   

  Као и за свако искуство куповине, постоје одредбе и услови који се примењују на трансакције у ПродајЛако -у. Бићемо кратки колико наши адвокати дозволе. Најважније је запамтити да наручивањем или куповином у ПродајЛако -у прихватате услове заједно са ПродајЛако -ом. “” Политика приватности. 

   

  Ако из било којег разлога нисте у потпуности задовољни било којом робом или услугом коју вам нудимо, не устручавајте се контактирати нас и разговарат ћемо о било којем проблему кроз који пролазите с нашим производом.

   

   

  Ваше сугестије

   

  Све повратне информације, коментари, идеје, побољшања или сугестије (заједно, “Предлози”) које дате ПродајЛако -у у вези са веб локацијом/апликацијом остају искључиво и искључиво власништво ПродајЛако -а.

   

  ПродајЛако може слободно користити, копирати, модификовати, објављивати или редистрибуирати Предлоге у било коју сврху и на било који начин без икаквог кредита или накнаде.

   

   

  Ваша сагласност

   

  Ажурирали смо наше Услове и одредбе како бисмо вам пружили потпуну транспарентност у погледу тога шта се поставља приликом посете нашој веб локацији и како се она користи. Коришћењем наше веб странице/апликације, регистрацијом налога или куповином, овим пристајете на наше Услове и одредбе.  

   

   

  Линкови ка другим веб страницама

   

  Ови Услови и одредбе односе се само на Услуге. Услуге могу садржати везе до других веб страница којима не управља или којима управља ПродајЛако. Не сносимо одговорност за садржај, тачност или мишљења изражена на таквим веб страницама, а ми такве веб локације не истражујемо, не надгледамо нити проверавамо да ли су тачни или потпуни. Имајте на уму да када користите везу за прелазак са Услуга на другу веб локацију, наши Услови и одредбе више нису на снази. Ваше прегледавање и интеракција на било којој другој веб локацији, укључујући и ону која има везу на нашој платформи, подлеже правилима и смерницама те веб локације. Такве треће стране могу користити своје колачиће или друге методе за прикупљање података о вама.

   

   

  Цоокиес

   

  ПродајЛако користи „колачиће“ за идентификацију подручја наше веб странице које сте посетили. Колачић је мали део података који ваш веб прегледач складишти на вашем рачунару или мобилном уређају. Користимо колачиће за побољшање перформанси и функционалности наше веб странице/апликације, али нису битни за њихову употребу. Међутим, без ових колачића одређене функције попут видео записа могу постати недоступне или ћете морати унијети податке за пријаву сваки пут када посјетите веб страницу/апликацију јер се нећемо моћи сјетити да сте се претходно пријавили. Већина веб прегледача може бити подешена тако да онемогући употребу колачића. Међутим, ако онемогућите колачиће, можда нећете моћи правилно или уопште нећете приступити функцијама на нашој веб страници. Никада не стављамо личне податке у колачиће.

   

   

  Промене наших одредби и услова

   

  Прихватате и слажете се да <? = ПродајЛако;?> Може престати (трајно или привремено) пружати Услугу (или било које функције у оквиру Услуге) вама или корисницима опћенито према <? = ПродајЛако;?> Према властитом нахођењу, без претходно обавештење за вас. У сваком тренутку можете престати да користите Услугу. Не морате посебно обавештавати <? = ПродајЛако;?> Када престанете да користите Услугу. Прихватате и слажете се да ће вам, ако <? = ПродајЛако;?> Онемогући приступ вашем налогу, можда бити онемогућен приступ Услузи, подацима вашег налога или било којим датотекама или другом материјалу који се налази на вашем налогу.

   

  Ако одлучимо да променимо Услове и одредбе, те промене ћемо објавити на овој страници и/или ажурирати датум измене Услова и одредби испод.

   

   

  Измене на нашој веб страници/апликацији

   

  ПродајЛако задржава право да измени, обустави или прекине, привремено или трајно, веб локацију/апликацију или било коју услугу на коју се повезује, са или без обавештења и без одговорности према вама.

   

   

  Ажурирања наше веб странице/апликације

   

  ПродајЛако може с времена на време пружити побољшања или побољшања функција/ функционалности веб локације/ апликације, што може укључивати закрпе, исправке грешака, ажурирања, надоградње и друге измене („Ажурирања“).

   

  Ажурирања могу изменити или избрисати одређене функције и/или функционалности веб локације/апликације. Слажете се да ПродајЛако нема обавезу да (и) пружа ажурирања или (ии) наставља да вам пружа или омогућава било које посебне функције и/или функционалности веб локације/апликације.

   

  Такође се слажете да ће се сва ажурирања (и) сматрати саставним дијелом веб странице/апликације и (ии) подлијегати одредбама и условима овог уговора.

   

   

  Услуге трећих страна

   

  Можемо приказати, укључити или учинити доступним садржај трећих страна (укључујући податке, информације, апликације и друге производе) или пружити везе до веб локација или услуга трећих страна („Услуге трећих страна“).

   

  Прихватате и слажете се да ПродајЛако неће бити одговоран за било које Услуге трећих страна, укључујући њихову тачност, потпуност, правовременост, ваљаност, усклађеност са ауторским правима, законитост, пристојност, квалитет или било који други аспект истих. ПродајЛако не преузима и неће сносити никакву одговорност према вама или било којој другој особи или субјекту за било које Услуге трећих страна.

   

  Услуге трећих страна и везе до њих пружају се само као погодност за вас, а ви им приступате и користите их на сопствену одговорност и подложно условима и одредбама трећих страна.

   

   

  Појам и престанак

   

  Овај Уговор остаје на снази док га ви или ПродајЛако не раскинете.

   

  ПродајЛако може, према властитом нахођењу, у било које вријеме и из било којег разлога или без разлога, суспендирати или раскинути овај Уговор са или без претходне најаве.

   

  Овај Уговор ће одмах престати, без претходног обавештења од стране ПродајЛако -а, у случају да не поштујете било коју одредбу овог Уговора. Такође можете раскинути овај Уговор брисањем веб локације/апликације и свих њених копија са рачунара.

   

  По раскиду овог Уговора, престаћете са употребом веб локације/апликације и избрисати све копије веб локације/апликације са свог рачунара.

  Раскид овог Уговора неће ограничити ниједно право или правни лек ПродајЛако -а према закону или правичности у случају кршења (током трајања овог Уговора) било које од ваших обавеза према овом Уговору.

   

   

  Обавештење о кршењу ауторских права

   

  Ако сте власник ауторских права или заступник таквог власника и сматрате да било који материјал на нашој веб страници/апликацији представља кршење ваших ауторских права, контактирајте нас наводећи следеће податке: (а) физички или електронски потпис власника ауторских права или неке особе овлашћен да делује у његово име; (б) идентификацију материјала за који се тврди да крши ауторска права; (ц) ваше контакт податке, укључујући вашу адресу, број телефона и е -пошту; (д) вашу изјаву да добро верујете да употреба материјала није одобрена од власника ауторских права; и (е) изјаву да су информације у обавештењу тачне и да сте под казном за кривоклетство овлашћени да делујете у име власника.

   

   

  Обештећење

   

  Слажете се да ћете обештетити и држати ПродајЛако и његове родитеље, подружнице, подружнице, службенике, запослене, агенте, партнере и даваоце лиценце (ако их има) безопасним од било каквог захтева или захтева, укључујући разумне адвокатске хонораре, услед или произашлих из ваших: ( а) коришћење веб локације/апликације; (б) кршење овог споразума или било ког закона или прописа; или (ц) кршење било ког права трећег лица.

   

   

  Нема гаранција

   

  Веб локација/апликација пружа вам се „КАКВА ЈЕСТЕ“ и „КАКО ЈЕ ДОСТУПНО“ и са свим грешкама и недостацима без икакве гаранције. У највећој могућој мјери дозвољеној важећим законом, ПродајЛако, у своје име и у име својих подружница и својих давалаца лиценце и пружалаца услуга, изричито одриче свих гаранција, било изричитих, подразумеваних, законских или других, у вези са веб страницом /апп, укључујући све подразумеване гаранције о продаји, подобности за одређену намену, власништво и неповреду права, као и гаранције које могу настати током пословања, тока перформанси, употребе или трговачке праксе. Без ограничења на претходно наведено, ПродајЛако не даје гаранције нити преузима било какву изјаву да ће веб локација/апликација задовољити ваше захтеве, постићи жељене резултате, бити компатибилни или радити са било којим другим софтвером, системима или услугама, радити без прекида, испуњавати све стандарде перформанси или поузданости или бити без грешака или да се све грешке или недостаци могу или ће исправити.

   

  Без ограничења горе наведеног, нити ПродајЛако нити било који добављач ПродајЛако -а даје било какву изјаву или гаранцију било које врсте, изричиту или имплицитну: (и) у вези са радом или доступношћу веб локације/апликације, или укљученим информацијама, садржајем и материјалима или производима онон; (ии) да ће веб локација/апликација бити без прекида или без грешака; (иии) у погледу тачности, поузданости или валуте било које информације или садржаја који се пружа путем веб локације/апликације; или (ив) да веб локација/апликација, њени сервери, садржај или е-пошта послата са или у име ПродајЛако-а не садрже вирусе, скрипте, тројанске коње, црве, злонамерни софтвер, временске бомбе или друге штетне компоненте.

   

  Неке јурисдикције не дозвољавају искључивање или ограничења имплицитних гаранција или ограничења важећих законских права потрошача, па се нека или сва горенаведена искључења и ограничења можда не односе на вас.

   

   

  Ограничење одговорности

   

  Без обзира на било какву штету коју бисте могли претрпјети, цјелокупна одговорност ПродајЛако -а и било којег његовог добављача према било којој одредби овог Уговора и ваш искључиви правни лијек за све горе наведено бит ће ограничени на износ који сте заиста платили за веб страницу/апликацију.

   

  У највећој могућој мјери допуштеној важећим законом, ни у којем случају ПродајЛако или његови добављачи неће бити одговорни за било какву посебну, случајну, индиректну или посљедичну штету (укључујући, али не ограничавајући се на, штету због губитка добити, губитка података или друге информације, за прекид пословања, за личне повреде, за губитак приватности произашле из или на било који начин повезане са употребом или немогућношћу коришћења веб локације/апликације, софтвера треће стране и/или хардвера трећих страна који се користи са веб локацију/апликацију или на други начин у вези са било којом одредбом овог Уговора), чак и ако је ПродајЛако или било који добављач обавештен о могућности такве штете, па чак и ако правни лек не испуни своју основну сврху.

   

  Неке државе/јурисдикције не дозвољавају искључење или ограничење случајне или последичне штете, па се горе наведено ограничење или искључење можда не односи на вас.

   

   

  Одвојивост

   

  Ако се сматра да је било која одредба овог Уговора непроведива или неважећа, таква одредба ће се промијенити и протумачити ради постизања циљева такве одредбе у највећој могућој мјери према важећем закону, а преостале одредбе ће остати на снази и на снази.

   

  Овај Уговор, заједно са Политиком приватности и свим другим правним обавештењима која ПродајЛако објави о Услугама, чиниће целокупан уговор између вас и ПродајЛако -а у вези са Услугама. Ако суд сматра да је било која одредба овог споразума неважећа од стране надлежног суда, неважност те одредбе неће утицати на ваљаност преосталих одредби овог споразума, које ће остати на снази и на снази. Ниједно одрицање од било којег услова овог Уговора неће се сматрати даљим или континуираним одрицањем од тог или било ког другог услова, а ПродајЛако. “” Неуспех да затражи било које право или одредбу према овом Уговору неће представљати одрицање од тог права или обезбеђивање. ВИ И ПродајЛако СЕ СЛАЖЕТЕ ДА ЛИ БИЛО КОЈИ УЗРОК РАДЊЕ ИЗВАЂЕНЕ ИЛИ У ВЕЗИ СА УСЛУГАМА МОРА ПОЧЕТИ У ЈЕДНОЈ (1) ГОДИНИ ПОСЛЕ УЗРОКА ПОСТУПКА. У противном случају, такав узрок деловања је трајно забрањен.

   

   

  Одрицање

   

  Осим како је овде предвиђено, неиспуњавање права или захтевање извршавања обавеза према овом споразуму неће утицати на способност стране да оствари то право или захтева такво извршење у било ком тренутку након тога, нити ће се одрицање од кршења сматрати одрицањем од свако касније кршење.

   

  Ниједно неизвршење, нити одлагање извршења, било које стране, било којег права или било које овласти према овом споразуму неће дјеловати као одрицање од тог права или овлаштења. Такође, једно или делимично коришћење било ког права или овлашћења према овом Уговору неће искључити даље остваривање тог или било ког другог права датог у овом Уговору. У случају сукоба између овог Уговора и било које примењиве куповине или других услова, важит ће услови овог Уговора.

   

   

  Измене овог Уговора

   

  ПродајЛако задржава право, по свом нахођењу, да измени или замени овај Уговор у било ком тренутку. Ако је ревизија материјална, даћемо обавештење најмање 30 дана пре ступања на снагу нових услова. Шта представља значајну промену утврдићемо по сопственом нахођењу.

  Ако наставите да приступате или користите нашу веб страницу/апликацију након што све ревизије ступе на снагу, пристајете да будете везани за ревидиране услове. Ако се не слажете са новим условима, више нисте овлашћени да користите ПродајЛако.

   

   

  Читав споразум

   

  Уговор представља целокупан уговор између вас и ПродајЛако -а у вези са употребом веб локације/апликације и замењује све претходне и истовремене писане или усмене уговоре између вас и ПродајЛако -а.

  Можда ћете бити подложни додатним условима и одредбама који се примењују када користите или купујете друге услуге ПродајЛако, које ће вам ПродајЛако пружити у време такве употребе или куповине.

   

   

  Ажурирања наших услова

   

  Можемо да променимо нашу услугу и смернице, а можда ћемо морати и да променимо ове Услове тако да они тачно одражавају наше услуге и смернице. Осим ако закон не захтева другачије, обавестићемо вас (на пример, путем наше услуге) пре него што унесемо измене у ове Услове и дати вам прилику да их прегледате пре него што ступе на снагу. Затим, ако наставите да користите Услугу, бићете везани ажурираним Условима. Ако не желите да прихватите ове или било које ажуриране услове, можете да избришете свој налог.

   

   

  Интелектуална својина

   

  Веб локација/апликација и њен целокупни садржај, функције и функционалност (укључујући, али без ограничења, све информације, софтвер, текст, екране, слике, видео и аудио и њихов дизајн, одабир и распоред) власништво су ПродајЛако -а, његових давалаца лиценце или други добављачи таквог материјала и заштићени су српским и међународним законима о ауторским правима, жиговима, патентима, пословној тајни и другим законима о интелектуалној својини или власничким правима. Материјал се не сме копирати, модификовати, репродуковати, преузимати или дистрибуирати на било који начин, у целини или делимично, без изричитог претходног писменог одобрења ПродајЛако -а, осим ако и осим ако није изричито наведено у овим Условима и одредбама. Забрањена је свака неовлашћена употреба материјала.

   

   

  Споразум о арбитражи

   

  Овај одељак се примењује на било који спор, ОСИМ КОЈЕ НЕ УКЉУЧУЈЕ СПОР У ВЕЗИ СА ТУЖБАМА ЗА НЕОПРАВЉИВО ИЛИ ОПРАВДАНО УРЕЂЕЊЕ У ВЕЗИ СА ИЗВРШЕЊЕМ ИЛИ ВАЖНОШЋУ ВАШИХ ИЛИ ПродајЛако. “” “ПРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ.” Израз „спор“ означава сваки спор, радњу или другу контроверзу између вас и ПродајЛако -а у вези са Услугама или овим уговором, било у уговору, гаранцији, деликту, статуту, пропису, правилнику или било којој другој правној или правичној основи. „Спор“ ће добити најшире могуће значење дозвољено законом.

   

   

  Обавештење о спору

   

  У случају спора, ви или ПродајЛако морате другоме дати Обавијест о спору, која је писана изјава која наводи име, адресу и податке за контакт стране која га даје, чињенице које доводе до спора и затражено олакшање. Обавештење о спору морате послати путем е -поште на адресу : админ@продајлако.цом. ПродајЛако ће вам послати било које Обавештење о спору поштом на вашу адресу ако га имамо, или на други начин на вашу адресу е -поште. Ви и ПродајЛако покушаћете да решите сваки спор путем неформалних преговора у року од шездесет (60) дана од датума слања Обавештења о спору. Након шездесет (60) дана, ви или ПродајЛако можете започети арбитражу. 

   

   

  Обавезујућа арбитража

   

  Ако ви и ПродајЛако не решите било који спор неформалним преговорима, сви други напори за решавање спора ће се спровести искључиво обавезујућом арбитражом како је описано у овом одељку. Одричете се права да покренете парницу (или учествујете као странка или члан разреда) у свим споровима на суду пред судијом или поротом. Спор ће се решити обавезујућом арбитражом у складу са правилима комерцијалне арбитраже Америчког удружења за арбитражу. Свака страна може затражити привремену или прелиминарну судску забрану од било којег суда надлежне надлежности, колико је потребно ради заштите права или имовине странке до окончања арбитраже. Све правне, рачуноводствене и друге трошкове, таксе и издатке настале од стране претежне стране сноси страна која не преовладава.

   

   

  Поднесци и приватност

   

  У случају да пошаљете или објавите било какве идеје, креативне предлоге, дизајне, фотографије, информације, огласе, податке или предлоге, укључујући идеје за нове или побољшане производе, услуге, функције, технологије или промоције, изричито се слажете да ће се такви поднесци аутоматски третираће се као неповерљиво и без власништва и постаће искључиво власништво ПродајЛако-а без икакве накнаде или кредита. ПродајЛако и његове подружнице неће имати никаквих обавеза у вези са таквим поднесцима или објавама и могу користити идеје садржане у таквим поднесцима или објавама у било које сврхе у било ком медију, укључујући, али без ограничења, развој, производњу и маркетинг производа и услуге које користе такве идеје.

   

   

  Промоције

   

  ПродајЛако може, с времена на време, укључивати такмичења, промоције, наградне игре или друге активности („Промоције“) које захтевају да доставите материјал или информације које се тичу вас самих. Имајте на уму да све промоције могу бити регулисане посебним правилима која могу садржати одређене услове подобности, као што су ограничења у погледу старости и географске локације. Одговорни сте да прочитате сва правила промоције како бисте утврдили да ли испуњавате услове за учешће. Ако уђете у било коју промоцију, слажете се да ћете се придржавати и придржавати се свих правила промоције.

   

  Додатни услови и одредбе могу се применити на куповину робе или услуга на или преко Услуга, чији услови и одредбе су саставни део овог Уговора помоћу ове референце.

   

   

  Штампарске грешке

   

  У случају да је производ и/или услуга наведена по нетачној цијени или с нетачним подацима због тискарске грешке, имат ћемо право одбити или отказати све наруџбе за производ и/или услугу наведене по неисправној цијени. Имат ћемо право одбити или отказати било коју такву наруџбу без обзира на то је ли потврђена или није и ваша кредитна картица терећена. Ако је ваша кредитна картица већ наплаћена за куповину и ваша је наруџба отказана, одмах ћемо издати кредит на ваш рачун кредитне картице или други рачун за плаћање у износу задужења.

   

   

  Остало

   

  Ако из неког разлога надлежни суд утврди да је било која одредба или део ових Услова и одредби непримењива, остатак ових Услова ће остати на снази и на снази. Свако одрицање од било које одредбе ових Услова и одредби бит ће на снази само ако је у писаном облику и потписано од овлаштеног представника ПродајЛако -а. ПродајЛако ће имати право на судску забрану или другу правичну олакшицу (без обавезе објављивања било какве гаранције или јемства) у случају било каквог кршења или предвиђања. ПродајЛако управља и контролише услугу ПродајЛако из својих канцеларија у Србији. Услуга није намењена дистрибуцији или коришћењу од стране било ког лица или ентитета у било којој јурисдикцији или земљи где би таква дистрибуција или употреба била у супротности са законом или прописом. У складу с тим, оне особе које одлуче приступити услузи ПродајЛако с других локација то чине на властиту иницијативу и искључиво су одговорне за поштивање локалних закона, ако и у мјери у којој су локални закони примјењиви. Ови Услови и одредбе (који укључују и укључују ПродајЛако Политику приватности) садрже целокупно разумевање и замењују сва претходна разумевања, између вас и ПродајЛако -а у вези са његовом темом, и не можете их мењати или мењати. Наслови одељака који се користе у овом споразуму служе само ради практичности и неће им бити дозвољен никакав легални увоз.

   

   

  Одрицање одговорности

   

  ПродајЛако није одговоран за било који садржај, код или било коју другу непрецизност.

   

  ПродајЛако не даје гаранције нити гаранције.

   

  ПродајЛако ни у којем случају неће бити одговоран за било какву посебну, директну, индиректну, посљедичну или случајну штету или било какву штету, било у радњи из уговора, немара или другог прекршаја, произашлу из или у вези с кориштењем Услуге или садржај Услуге. ПродајЛако задржава право да додаје, брише или мења садржај Садржаја у било ком тренутку без претходног обавештења.

   

  Услуга ПродајЛако и њен садржај пружају се „такви какви јесу“ и „доступни“ без икаквих гаранција или било каквих изјава, било изричитих или имплицираних. ПродајЛако је дистрибутер, а не издавач садржаја трећих страна; као такав, ПродајЛако нема никакву уредничку контролу над таквим садржајем и не даје гаранције нити представља тачност, поузданост или валуту било које информације, садржаја, услуге или робе која се пружа путем ПродајЛако сервиса или му је доступна. Не ограничавајући горе наведено, ПродајЛако се посебно одриче свих гаранција и представљања у било ком садржају који се преноси на или у вези са услугом ПродајЛако или на веб локацијама које се могу појавити као везе на услузи ПродајЛако, или у производима који су понуђени као део или на неки други начин у везу са, услугом ПродајЛако, укључујући, без ограничења, било каква јамства о продаји, подобности за одређену намену или неповредивање права трећих страна. Ниједан усмени савет или писана информација коју даје ПродајЛако или било које од његових подружница, запослених, службеника, директора, агената или слично, неће створити гаранцију. Информације о цени и доступности могу се променити без претходног обавештења. Без ограничења горенаведеног, ПродајЛако не гарантује да ће услуга ПродајЛако бити непрекинута, неискварена, правовремена или без грешака.

   

   

  Контактирајте нас

   

  Не оклевајте да нас контактирате ако имате питања.

   

  – Преко е -поште: админ@продајлако.цом  

  – Преко ове везе: хттпс://продајлако.цом/  

   

   

  Mesin slot adalah sebuah mesin judi yang bergambar didalamnya dimainkan dengan tiga putaran atau lebih yang berputar ketika sebuah tombol ditekan. Mesin slot saat itu juga dikenal sebagai bandit bertangan satu karena mesin slot dioperasikan menggunakan sebuah tuas disamping mesin dengan mengarahkan ke bawah tuas tersebut maka gambar akan berputar secara acak sampai berhenti dan mendapatkan hasil bermain.

  Meningkatnya penggemar mesin slot, maka muncul banyak mesin slot dengan permainan baru. Salah satunya yang paling terkenal adalah mesin slot buah, yang kita kenal dengan nama "dingdong". Permainan ini pada masanya gampang ditemui disetiap kota Indonesia, menjadikan nya sebagai judi yang paling digemari.

  Menjamurnya tempat-tempat judi slot mesin, membuat pihak berwenang menutup semua kegiatan ini. Sehingga dalam rentan beberapa tahun permainan ini mulai dilupakan dan hilang nama besarnya. Berkembangnya judi online Indonesia untuk taruhan sportsbook dan casino membuat provider slot mengambil peluang besar ini untuk mengaplikasikan permainan mesin slot ke slot online. Dan permainan ini kembali muncul dan terkenal membuat para penggemar taruhan ini untuk bermain kembali. Berikut daftar situs judi slot online terpercaya:

  1. Nuke Gaming Tergacor
  2. Situs Slot Online Deposit Pulsa
  3. Situs Slot Gacor 2022
  4. Situs Slot Online Terbaik
  5. Situs Judi Slot Online Terpercaya Paling Gacor
  6. Situs Slot Online Terbaik
  7. Situs Judi Slot Terbaik Dan Terpercaya No 1
  8. Situs Judi Slot Online Gampang Menang
  9. Situs Judi Slot Online Terpercaya 2022
  10. Bocoran Slot Gacor Hari Ini
  11. Situs Judi Slot Terbaik Dan Terpercaya No 1
  12. Slot Online Yang Sering Kasih Jackpot
  13. Judi Slot Online Jackpot Terbesar
  14. Situs Judi Slot
  15. Link Situs Judi Slot Terpercaya
  16. Slot Deposit Dana
  17. Slot Deposit Pulsa Tanpa Potongan
  18. Slot88 Online
  19. Situs Judi Slot Online Gacor Terbesar 2022
  Vrh