Ažurirano 2021-07-18

 

 

Opsti uslovi

 

Pristupom i naručivanjem sa ProdajLako -om potvrđujete da se slažete sa uslovima usluge koji su sadržani u dole navedenim Uslovima i odredbama i da ste ih vezali. Ovi uslovi se primenjuju na celu veb stranicu i bilo koju e -poštu ili drugu vrstu komunikacije između vas i ProdajLako -a.

 

Ni pod kojim okolnostima tim ProdajLako neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu, slučajnu ili posljedičnu štetu, uključujući, ali bez ograničenja, gubitak podataka ili dobiti proizašlu iz upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala na ovoj stranici sajt, čak i ako je tim ProdajLako -a ili ovlašćeni predstavnik obavešten o mogućnosti takve štete. Ako upotreba materijala sa ove stranice rezultira potrebom za servisiranjem, popravkom ili ispravkom opreme ili podataka, preuzimate sve troškove.

 

ProdajLako neće biti odgovoran za bilo kakav ishod koji se može dogoditi tokom korišćenja naših resursa. Zadržavamo pravo da menjamo cene i revidiramo politiku korišćenja resursa u svakom trenutku.

 

 

Licenca

 

ProdajLako vam daje opozivu, neisključivu, neprenosivu, ograničenu licencu za preuzimanje, instaliranje i korišćenje veb lokacije/aplikacije strogo u skladu sa uslovima ovog Ugovora.

 

Ovi Uslovi i odredbe su ugovor između vas i ProdajLako -a (u ovim Uslovima korišćenja označeni kao “ProdajLako”, “mi”, “mi” ili “naši”), provajdera veb stranice ProdajLako i usluga dostupnih sa ProdajLako -a veb stranice (koje se u ovim Uslovima i odredbama zajednički nazivaju “usluga ProdajLako”).

 

Slažete se da ste obavezani ovim Uslovima i odredbama. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima i odredbama, molimo vas da ne koristite uslugu ProdajLako. U ovim Uslovima i odredbama, “vi” se odnosi i na vas kao pojedinca i na entitet koji predstavljate. Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova i odredbi, zadržavamo pravo da otkažemo vaš nalog ili blokiramo pristup vašem nalogu bez prethodnog obaveštenja.

 

 

Značenja

 

Za ove Uslove i odredbe:

 

– Kolačić: mala količina podataka koju generiše veb lokacija i čuva vaš veb pregledač. Koristi se za identifikaciju vašeg pregledača, pružanje analitike, pamćenje informacija o vama, poput vaših jezičkih preferencija ili podataka za prijavljivanje.    

– Kompanija: kada se u ovoj politici spominje „Kompanija“, „mi“, „mi“ ili „naša“, to se odnosi na ProdajLako, koji je odgovoran za vaše podatke prema ovim Uslovima i odredbama.  

– Država: u kojoj se nalazi ProdajLako ili vlasnici/osnivači ProdajLako -a, u ovom slučaju Srbija  

– Uređaj: bilo koji uređaj povezan sa internetom, poput telefona, tableta, računara ili bilo kog drugog uređaja koji se može koristiti za posetu ProdajLako -u i korišćenje usluga.    

– Usluga: odnosi se na uslugu koju pruža ProdajLako kako je opisano u relativnim uslovima (ako je dostupno) i na ovoj platformi.  

– Usluga trećih strana: odnosi se na oglašivače, sponzore takmičenja, promotivne i marketinške partnere i druge koji pružaju naš sadržaj ili za čije proizvode i usluge mislimo da bi vas mogli zanimati.    

– Veb lokacija: ProdajLako. “‘” Sajt, kome se može pristupiti putem ove URL adrese: https://prodajlako.com/  

– Vi: fizičko ili pravno lice koje je registrovano u ProdajLako -u za korišćenje Usluga.  

 

 

Ograničenja

 

Slažete se da nećete i nećete dozvoliti drugima da:

 

– Licencirajte, prodajte, iznajmite, iznajmite, dodijelite, distribuirajte, prenesite, hostujte, prepustite vanjskim kompanijama, otkrijte ili na drugi način komercijalno iskoristite veb stranicu/aplikaciju ili učinite platformu dostupnom bilo kojoj trećoj strani.  

– Modifikujte, pravite izvedene radove, rastavljajte, dešifrujte, obrnuto kompajlirajte ili inženjering bilo kog dela veb lokacije/aplikacije.  

– Uklonite, promenite ili zaklonite bilo koje obaveštenje o vlasništvu (uključujući svako obaveštenje o autorskim pravima ili zaštitnom znaku) kompanije ProdajLako ili njenih podružnica, partnera, dobavljača ili davalaca licence veb lokacije/aplikacije.  

 

 

Politika vraćanja i povrata novca

 

Hvala vam na kupovini u ProdajLako -u. Cenimo činjenicu da volite da kupujete stvari koje gradimo. Takođe želimo da budemo sigurni da imate korisno iskustvo dok istražujete, ocenjujete i kupujete naše proizvode.

 

Kao i za svako iskustvo kupovine, postoje odredbe i uslovi koji se primenjuju na transakcije u ProdajLako -u. Bićemo kratki koliko naši advokati dozvole. Najvažnije je zapamtiti da naručivanjem ili kupovinom u ProdajLako -u prihvatate uslove zajedno sa ProdajLako -om. “” Politika privatnosti. 

 

Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni bilo kojom robom ili uslugom koju vam nudimo, ne ustručavajte se kontaktirati nas i razgovarat ćemo o bilo kojem problemu kroz koji prolazite s našim proizvodom.

 

 

Vaše sugestije

 

Sve povratne informacije, komentari, ideje, poboljšanja ili sugestije (zajedno, “Predlozi”) koje date ProdajLako -u u vezi sa veb lokacijom/aplikacijom ostaju isključivo i isključivo vlasništvo ProdajLako -a.

 

ProdajLako može slobodno koristiti, kopirati, modifikovati, objavljivati ili redistribuirati Predloge u bilo koju svrhu i na bilo koji način bez ikakvog kredita ili naknade.

 

 

Vaša saglasnost

 

Ažurirali smo naše Uslove i odredbe kako bismo vam pružili potpunu transparentnost u pogledu toga šta se postavlja prilikom posete našoj veb lokaciji i kako se ona koristi. Korišćenjem naše veb stranice/aplikacije, registracijom naloga ili kupovinom, ovim pristajete na naše Uslove i odredbe.  

 

 

Linkovi ka drugim veb stranicama

 

Ovi Uslovi i odredbe odnose se samo na Usluge. Usluge mogu sadržati veze do drugih veb stranica kojima ne upravlja ili kojima upravlja ProdajLako. Ne snosimo odgovornost za sadržaj, tačnost ili mišljenja izražena na takvim veb stranicama, a mi takve veb lokacije ne istražujemo, ne nadgledamo niti proveravamo da li su tačni ili potpuni. Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak sa Usluga na drugu veb lokaciju, naši Uslovi i odredbe više nisu na snazi. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj veb lokaciji, uključujući i onu koja ima vezu na našoj platformi, podleže pravilima i smernicama te veb lokacije. Takve treće strane mogu koristiti svoje kolačiće ili druge metode za prikupljanje podataka o vama.

 

 

Cookies

 

ProdajLako koristi „kolačiće“ za identifikaciju područja naše veb stranice koje ste posetili. Kolačić je mali deo podataka koji vaš veb pregledač skladišti na vašem računaru ili mobilnom uređaju. Koristimo kolačiće za poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše veb stranice/aplikacije, ali nisu bitni za njihovu upotrebu. Međutim, bez ovih kolačića određene funkcije poput video zapisa mogu postati nedostupne ili ćete morati unijeti podatke za prijavu svaki put kada posjetite veb stranicu/aplikaciju jer se nećemo moći sjetiti da ste se prethodno prijavili. Većina veb pregledača može biti podešena tako da onemogući upotrebu kolačića. Međutim, ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći pravilno ili uopšte nećete pristupiti funkcijama na našoj veb stranici. Nikada ne stavljamo lične podatke u kolačiće.

 

 

Promene naših odredbi i uslova

 

Prihvatate i slažete se da Može prestati (trajno ili privremeno) pružati Uslugu (ili bilo koje funkcije u okviru Usluge) vama ili korisnicima općenito prema Prema vlastitom nahođenju, bez prethodno obaveštenje za vas. U svakom trenutku možete prestati da koristite Uslugu. Ne morate posebno obaveštavati Kada prestanete da koristite Uslugu. Prihvatate i slažete se da će vam, ako Onemogući pristup vašem nalogu, možda biti onemogućen pristup Usluzi, podacima vašeg naloga ili bilo kojim datotekama ili drugom materijalu koji se nalazi na vašem nalogu.

 

Ako odlučimo da promenimo Uslove i odredbe, te promene ćemo objaviti na ovoj stranici i/ili ažurirati datum izmene Uslova i odredbi ispod.

 

 

Izmene na našoj veb stranici/aplikaciji

 

ProdajLako zadržava pravo da izmeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, veb lokaciju/aplikaciju ili bilo koju uslugu na koju se povezuje, sa ili bez obaveštenja i bez odgovornosti prema vama.

 

 

Ažuriranja naše veb stranice/aplikacije

 

ProdajLako može s vremena na vreme pružiti poboljšanja ili poboljšanja funkcija/ funkcionalnosti veb lokacije/ aplikacije, što može uključivati zakrpe, ispravke grešaka, ažuriranja, nadogradnje i druge izmene („Ažuriranja“).

 

Ažuriranja mogu izmeniti ili izbrisati određene funkcije i/ili funkcionalnosti veb lokacije/aplikacije. Slažete se da ProdajLako nema obavezu da (i) pruža ažuriranja ili (ii) nastavlja da vam pruža ili omogućava bilo koje posebne funkcije i/ili funkcionalnosti veb lokacije/aplikacije.

 

Takođe se slažete da će se sva ažuriranja (i) smatrati sastavnim dijelom veb stranice/aplikacije i (ii) podlijegati odredbama i uslovima ovog ugovora.

 

 

Usluge trećih strana

 

Možemo prikazati, uključiti ili učiniti dostupnim sadržaj trećih strana (uključujući podatke, informacije, aplikacije i druge proizvode) ili pružiti veze do veb lokacija ili usluga trećih strana („Usluge trećih strana“).

 

Prihvatate i slažete se da ProdajLako neće biti odgovoran za bilo koje Usluge trećih strana, uključujući njihovu tačnost, potpunost, pravovremenost, valjanost, usklađenost sa autorskim pravima, zakonitost, pristojnost, kvalitet ili bilo koji drugi aspekt istih. ProdajLako ne preuzima i neće snositi nikakvu odgovornost prema vama ili bilo kojoj drugoj osobi ili subjektu za bilo koje Usluge trećih strana.

 

Usluge trećih strana i veze do njih pružaju se samo kao pogodnost za vas, a vi im pristupate i koristite ih na sopstvenu odgovornost i podložno uslovima i odredbama trećih strana.

 

 

Pojam i prestanak

 

Ovaj Ugovor ostaje na snazi dok ga vi ili ProdajLako ne raskinete.

 

ProdajLako može, prema vlastitom nahođenju, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga ili bez razloga, suspendirati ili raskinuti ovaj Ugovor sa ili bez prethodne najave.

 

Ovaj Ugovor će odmah prestati, bez prethodnog obaveštenja od strane ProdajLako -a, u slučaju da ne poštujete bilo koju odredbu ovog Ugovora. Takođe možete raskinuti ovaj Ugovor brisanjem veb lokacije/aplikacije i svih njenih kopija sa računara.

 

Po raskidu ovog Ugovora, prestaćete sa upotrebom veb lokacije/aplikacije i izbrisati sve kopije veb lokacije/aplikacije sa svog računara.

Raskid ovog Ugovora neće ograničiti nijedno pravo ili pravni lek ProdajLako -a prema zakonu ili pravičnosti u slučaju kršenja (tokom trajanja ovog Ugovora) bilo koje od vaših obaveza prema ovom Ugovoru.

 

 

Obaveštenje o kršenju autorskih prava

 

Ako ste vlasnik autorskih prava ili zastupnik takvog vlasnika i smatrate da bilo koji materijal na našoj veb stranici/aplikaciji predstavlja kršenje vaših autorskih prava, kontaktirajte nas navodeći sledeće podatke: (a) fizički ili elektronski potpis vlasnika autorskih prava ili neke osobe ovlašćen da deluje u njegovo ime; (b) identifikaciju materijala za koji se tvrdi da krši autorska prava; (c) vaše kontakt podatke, uključujući vašu adresu, broj telefona i e -poštu; (d) vašu izjavu da dobro verujete da upotreba materijala nije odobrena od vlasnika autorskih prava; i (e) izjavu da su informacije u obaveštenju tačne i da ste pod kaznom za krivokletstvo ovlašćeni da delujete u ime vlasnika.

 

 

Obeštećenje

 

Slažete se da ćete obeštetiti i držati ProdajLako i njegove roditelje, podružnice, podružnice, službenike, zaposlene, agente, partnere i davaoce licence (ako ih ima) bezopasnim od bilo kakvog zahteva ili zahteva, uključujući razumne advokatske honorare, usled ili proizašlih iz vaših: ( a) korišćenje veb lokacije/aplikacije; (b) kršenje ovog sporazuma ili bilo kog zakona ili propisa; ili (c) kršenje bilo kog prava trećeg lica.

 

 

Nema garancija

 

Veb lokacija/aplikacija pruža vam se „KAKVA JESTE“ i „KAKO JE DOSTUPNO“ i sa svim greškama i nedostacima bez ikakve garancije. U najvećoj mogućoj mjeri dozvoljenoj važećim zakonom, ProdajLako, u svoje ime i u ime svojih podružnica i svojih davalaca licence i pružalaca usluga, izričito odriče svih garancija, bilo izričitih, podrazumevanih, zakonskih ili drugih, u vezi sa veb stranicom /app, uključujući sve podrazumevane garancije o prodaji, podobnosti za određenu namenu, vlasništvo i nepovredu prava, kao i garancije koje mogu nastati tokom poslovanja, toka performansi, upotrebe ili trgovačke prakse. Bez ograničenja na prethodno navedeno, ProdajLako ne daje garancije niti preuzima bilo kakvu izjavu da će veb lokacija/aplikacija zadovoljiti vaše zahteve, postići željene rezultate, biti kompatibilni ili raditi sa bilo kojim drugim softverom, sistemima ili uslugama, raditi bez prekida, ispunjavati sve standarde performansi ili pouzdanosti ili biti bez grešaka ili da se sve greške ili nedostaci mogu ili će ispraviti.

 

Bez ograničenja gore navedenog, niti ProdajLako niti bilo koji dobavljač ProdajLako -a daje bilo kakvu izjavu ili garanciju bilo koje vrste, izričitu ili implicitnu: (i) u vezi sa radom ili dostupnošću veb lokacije/aplikacije, ili uključenim informacijama, sadržajem i materijalima ili proizvodima onon; (ii) da će veb lokacija/aplikacija biti bez prekida ili bez grešaka; (iii) u pogledu tačnosti, pouzdanosti ili valute bilo koje informacije ili sadržaja koji se pruža putem veb lokacije/aplikacije; ili (iv) da veb lokacija/aplikacija, njeni serveri, sadržaj ili e-pošta poslata sa ili u ime ProdajLako-a ne sadrže viruse, skripte, trojanske konje, crve, zlonamerni softver, vremenske bombe ili druge štetne komponente.

 

Neke jurisdikcije ne dozvoljavaju isključivanje ili ograničenja implicitnih garancija ili ograničenja važećih zakonskih prava potrošača, pa se neka ili sva gorenavedena isključenja i ograničenja možda ne odnose na vas.

 

 

Ograničenje odgovornosti

 

Bez obzira na bilo kakvu štetu koju biste mogli pretrpjeti, cjelokupna odgovornost ProdajLako -a i bilo kojeg njegovog dobavljača prema bilo kojoj odredbi ovog Ugovora i vaš isključivi pravni lijek za sve gore navedeno bit će ograničeni na iznos koji ste zaista platili za veb stranicu/aplikaciju.

 

U najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, ni u kojem slučaju ProdajLako ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu posebnu, slučajnu, indirektnu ili posljedičnu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, štetu zbog gubitka dobiti, gubitka podataka ili druge informacije, za prekid poslovanja, za lične povrede, za gubitak privatnosti proizašle iz ili na bilo koji način povezane sa upotrebom ili nemogućnošću korišćenja veb lokacije/aplikacije, softvera treće strane i/ili hardvera trećih strana koji se koristi sa veb lokaciju/aplikaciju ili na drugi način u vezi sa bilo kojom odredbom ovog Ugovora), čak i ako je ProdajLako ili bilo koji dobavljač obavešten o mogućnosti takve štete, pa čak i ako pravni lek ne ispuni svoju osnovnu svrhu.

 

Neke države/jurisdikcije ne dozvoljavaju isključenje ili ograničenje slučajne ili posledične štete, pa se gore navedeno ograničenje ili isključenje možda ne odnosi na vas.

 

 

Odvojivost

 

Ako se smatra da je bilo koja odredba ovog Ugovora neprovediva ili nevažeća, takva odredba će se promijeniti i protumačiti radi postizanja ciljeva takve odredbe u najvećoj mogućoj mjeri prema važećem zakonu, a preostale odredbe će ostati na snazi i na snazi.

 

Ovaj Ugovor, zajedno sa Politikom privatnosti i svim drugim pravnim obaveštenjima koja ProdajLako objavi o Uslugama, činiće celokupan ugovor između vas i ProdajLako -a u vezi sa Uslugama. Ako sud smatra da je bilo koja odredba ovog sporazuma nevažeća od strane nadležnog suda, nevažnost te odredbe neće uticati na valjanost preostalih odredbi ovog sporazuma, koje će ostati na snazi i na snazi. Nijedno odricanje od bilo kojeg uslova ovog Ugovora neće se smatrati daljim ili kontinuiranim odricanjem od tog ili bilo kog drugog uslova, a ProdajLako. “” Neuspeh da zatraži bilo koje pravo ili odredbu prema ovom Ugovoru neće predstavljati odricanje od tog prava ili obezbeđivanje. VI I ProdajLako SE SLAŽETE DA LI BILO KOJI UZROK RADNJE IZVAĐENE ILI U VEZI SA USLUGAMA MORA POČETI U JEDNOJ (1) GODINI POSLE UZROKA POSTUPKA. U protivnom slučaju, takav uzrok delovanja je trajno zabranjen.

 

 

Odricanje

 

Osim kako je ovde predviđeno, neispunjavanje prava ili zahtevanje izvršavanja obaveza prema ovom sporazumu neće uticati na sposobnost strane da ostvari to pravo ili zahteva takvo izvršenje u bilo kom trenutku nakon toga, niti će se odricanje od kršenja smatrati odricanjem od svako kasnije kršenje.

 

Nijedno neizvršenje, niti odlaganje izvršenja, bilo koje strane, bilo kojeg prava ili bilo koje ovlasti prema ovom sporazumu neće djelovati kao odricanje od tog prava ili ovlaštenja. Takođe, jedno ili delimično korišćenje bilo kog prava ili ovlašćenja prema ovom Ugovoru neće isključiti dalje ostvarivanje tog ili bilo kog drugog prava datog u ovom Ugovoru. U slučaju sukoba između ovog Ugovora i bilo koje primenjive kupovine ili drugih uslova, važit će uslovi ovog Ugovora.

 

 

Izmene ovog Ugovora

 

ProdajLako zadržava pravo, po svom nahođenju, da izmeni ili zameni ovaj Ugovor u bilo kom trenutku. Ako je revizija materijalna, daćemo obaveštenje najmanje 30 dana pre stupanja na snagu novih uslova. Šta predstavlja značajnu promenu utvrdićemo po sopstvenom nahođenju.

Ako nastavite da pristupate ili koristite našu veb stranicu/aplikaciju nakon što sve revizije stupe na snagu, pristajete da budete vezani za revidirane uslove. Ako se ne slažete sa novim uslovima, više niste ovlašćeni da koristite ProdajLako.

 

 

Čitav sporazum

 

Ugovor predstavlja celokupan ugovor između vas i ProdajLako -a u vezi sa upotrebom veb lokacije/aplikacije i zamenjuje sve prethodne i istovremene pisane ili usmene ugovore između vas i ProdajLako -a.

Možda ćete biti podložni dodatnim uslovima i odredbama koji se primenjuju kada koristite ili kupujete druge usluge ProdajLako, koje će vam ProdajLako pružiti u vreme takve upotrebe ili kupovine.

 

 

Ažuriranja naših uslova

 

Možemo da promenimo našu uslugu i smernice, a možda ćemo morati i da promenimo ove Uslove tako da oni tačno odražavaju naše usluge i smernice. Osim ako zakon ne zahteva drugačije, obavestićemo vas (na primer, putem naše usluge) pre nego što unesemo izmene u ove Uslove i dati vam priliku da ih pregledate pre nego što stupe na snagu. Zatim, ako nastavite da koristite Uslugu, bićete vezani ažuriranim Uslovima. Ako ne želite da prihvatite ove ili bilo koje ažurirane uslove, možete da izbrišete svoj nalog.

 

 

Intelektualna svojina

 

Veb lokacija/aplikacija i njen celokupni sadržaj, funkcije i funkcionalnost (uključujući, ali bez ograničenja, sve informacije, softver, tekst, ekrane, slike, video i audio i njihov dizajn, odabir i raspored) vlasništvo su ProdajLako -a, njegovih davalaca licence ili drugi dobavljači takvog materijala i zaštićeni su srpskim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima, žigovima, patentima, poslovnoj tajni i drugim zakonima o intelektualnoj svojini ili vlasničkim pravima. Materijal se ne sme kopirati, modifikovati, reprodukovati, preuzimati ili distribuirati na bilo koji način, u celini ili delimično, bez izričitog prethodnog pismenog odobrenja ProdajLako -a, osim ako i osim ako nije izričito navedeno u ovim Uslovima i odredbama. Zabranjena je svaka neovlašćena upotreba materijala.

 

 

Sporazum o arbitraži

 

Ovaj odeljak se primenjuje na bilo koji spor, OSIM KOJE NE UKLJUČUJE SPOR U VEZI SA TUŽBAMA ZA NEOPRAVLJIVO ILI OPRAVDANO UREĐENJE U VEZI SA IZVRŠENJEM ILI VAŽNOŠĆU VAŠIH ILI ProdajLako. “” “PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE.” Izraz „spor“ označava svaki spor, radnju ili drugu kontroverzu između vas i ProdajLako -a u vezi sa Uslugama ili ovim ugovorom, bilo u ugovoru, garanciji, deliktu, statutu, propisu, pravilniku ili bilo kojoj drugoj pravnoj ili pravičnoj osnovi. „Spor“ će dobiti najšire moguće značenje dozvoljeno zakonom.

 

 

Obaveštenje o sporu

 

U slučaju spora, vi ili ProdajLako morate drugome dati Obavijest o sporu, koja je pisana izjava koja navodi ime, adresu i podatke za kontakt strane koja ga daje, činjenice koje dovode do spora i zatraženo olakšanje. Obaveštenje o sporu morate poslati putem e -pošte na adresu : admin@prodajlako.com. ProdajLako će vam poslati bilo koje Obaveštenje o sporu poštom na vašu adresu ako ga imamo, ili na drugi način na vašu adresu e -pošte. Vi i ProdajLako pokušaćete da rešite svaki spor putem neformalnih pregovora u roku od šezdeset (60) dana od datuma slanja Obaveštenja o sporu. Nakon šezdeset (60) dana, vi ili ProdajLako možete započeti arbitražu. 

 

 

Obavezujuća arbitraža

 

Ako vi i ProdajLako ne rešite bilo koji spor neformalnim pregovorima, svi drugi napori za rešavanje spora će se sprovesti isključivo obavezujućom arbitražom kako je opisano u ovom odeljku. Odričete se prava da pokrenete parnicu (ili učestvujete kao stranka ili član razreda) u svim sporovima na sudu pred sudijom ili porotom. Spor će se rešiti obavezujućom arbitražom u skladu sa pravilima komercijalne arbitraže Američkog udruženja za arbitražu. Svaka strana može zatražiti privremenu ili preliminarnu sudsku zabranu od bilo kojeg suda nadležne nadležnosti, koliko je potrebno radi zaštite prava ili imovine stranke do okončanja arbitraže. Sve pravne, računovodstvene i druge troškove, takse i izdatke nastale od strane pretežne strane snosi strana koja ne preovladava.

 

 

Podnesci i privatnost

 

U slučaju da pošaljete ili objavite bilo kakve ideje, kreativne predloge, dizajne, fotografije, informacije, oglase, podatke ili predloge, uključujući ideje za nove ili poboljšane proizvode, usluge, funkcije, tehnologije ili promocije, izričito se slažete da će se takvi podnesci automatski tretiraće se kao nepoverljivo i bez vlasništva i postaće isključivo vlasništvo ProdajLako-a bez ikakve naknade ili kredita. ProdajLako i njegove podružnice neće imati nikakvih obaveza u vezi sa takvim podnescima ili objavama i mogu koristiti ideje sadržane u takvim podnescima ili objavama u bilo koje svrhe u bilo kom mediju, uključujući, ali bez ograničenja, razvoj, proizvodnju i marketing proizvoda i usluge koje koriste takve ideje.

 

 

Promocije

 

ProdajLako može, s vremena na vreme, uključivati takmičenja, promocije, nagradne igre ili druge aktivnosti („Promocije“) koje zahtevaju da dostavite materijal ili informacije koje se tiču vas samih. Imajte na umu da sve promocije mogu biti regulisane posebnim pravilima koja mogu sadržati određene uslove podobnosti, kao što su ograničenja u pogledu starosti i geografske lokacije. Odgovorni ste da pročitate sva pravila promocije kako biste utvrdili da li ispunjavate uslove za učešće. Ako uđete u bilo koju promociju, slažete se da ćete se pridržavati i pridržavati se svih pravila promocije.

 

Dodatni uslovi i odredbe mogu se primeniti na kupovinu robe ili usluga na ili preko Usluga, čiji uslovi i odredbe su sastavni deo ovog Ugovora pomoću ove reference.

 

 

Štamparske greške

 

U slučaju da je proizvod i/ili usluga navedena po netačnoj cijeni ili s netačnim podacima zbog tiskarske greške, imat ćemo pravo odbiti ili otkazati sve narudžbe za proizvod i/ili uslugu navedene po neispravnoj cijeni. Imat ćemo pravo odbiti ili otkazati bilo koju takvu narudžbu bez obzira na to je li potvrđena ili nije i vaša kreditna kartica terećena. Ako je vaša kreditna kartica već naplaćena za kupovinu i vaša je narudžba otkazana, odmah ćemo izdati kredit na vaš račun kreditne kartice ili drugi račun za plaćanje u iznosu zaduženja.

 

 

Ostalo

 

Ako iz nekog razloga nadležni sud utvrdi da je bilo koja odredba ili deo ovih Uslova i odredbi neprimenjiva, ostatak ovih Uslova će ostati na snazi i na snazi. Svako odricanje od bilo koje odredbe ovih Uslova i odredbi bit će na snazi samo ako je u pisanom obliku i potpisano od ovlaštenog predstavnika ProdajLako -a. ProdajLako će imati pravo na sudsku zabranu ili drugu pravičnu olakšicu (bez obaveze objavljivanja bilo kakve garancije ili jemstva) u slučaju bilo kakvog kršenja ili predviđanja. ProdajLako upravlja i kontroliše uslugu ProdajLako iz svojih kancelarija u Srbiji. Usluga nije namenjena distribuciji ili korišćenju od strane bilo kog lica ili entiteta u bilo kojoj jurisdikciji ili zemlji gde bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti sa zakonom ili propisom. U skladu s tim, one osobe koje odluče pristupiti usluzi ProdajLako s drugih lokacija to čine na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za poštivanje lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi. Ovi Uslovi i odredbe (koji uključuju i uključuju ProdajLako Politiku privatnosti) sadrže celokupno razumevanje i zamenjuju sva prethodna razumevanja, između vas i ProdajLako -a u vezi sa njegovom temom, i ne možete ih menjati ili menjati. Naslovi odeljaka koji se koriste u ovom sporazumu služe samo radi praktičnosti i neće im biti dozvoljen nikakav legalni uvoz.

 

 

Odricanje odgovornosti

 

ProdajLako nije odgovoran za bilo koji sadržaj, kod ili bilo koju drugu nepreciznost.

 

ProdajLako ne daje garancije niti garancije.

 

ProdajLako ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu posebnu, direktnu, indirektnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili bilo kakvu štetu, bilo u radnji iz ugovora, nemara ili drugog prekršaja, proizašlu iz ili u vezi s korištenjem Usluge ili sadržaj Usluge. ProdajLako zadržava pravo da dodaje, briše ili menja sadržaj Sadržaja u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja.

 

Usluga ProdajLako i njen sadržaj pružaju se „takvi kakvi jesu“ i „dostupni“ bez ikakvih garancija ili bilo kakvih izjava, bilo izričitih ili impliciranih. ProdajLako je distributer, a ne izdavač sadržaja trećih strana; kao takav, ProdajLako nema nikakvu uredničku kontrolu nad takvim sadržajem i ne daje garancije niti predstavlja tačnost, pouzdanost ili valutu bilo koje informacije, sadržaja, usluge ili robe koja se pruža putem ProdajLako servisa ili mu je dostupna. Ne ograničavajući gore navedeno, ProdajLako se posebno odriče svih garancija i predstavljanja u bilo kom sadržaju koji se prenosi na ili u vezi sa uslugom ProdajLako ili na veb lokacijama koje se mogu pojaviti kao veze na usluzi ProdajLako, ili u proizvodima koji su ponuđeni kao deo ili na neki drugi način u vezu sa, uslugom ProdajLako, uključujući, bez ograničenja, bilo kakva jamstva o prodaji, podobnosti za određenu namenu ili nepovredivanje prava trećih strana. Nijedan usmeni savet ili pisana informacija koju daje ProdajLako ili bilo koje od njegovih podružnica, zaposlenih, službenika, direktora, agenata ili slično, neće stvoriti garanciju. Informacije o ceni i dostupnosti mogu se promeniti bez prethodnog obaveštenja. Bez ograničenja gorenavedenog, ProdajLako ne garantuje da će usluga ProdajLako biti neprekinuta, neiskvarena, pravovremena ili bez grešaka.

 

 

Kontaktirajte nas

 

Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate pitanja.

 

– Preko e -pošte: admin@prodajlako.com  

– Preko ove veze: https://prodajlako.com/  

 

 

Vrh